Avea Kantin Gençler bunu beğendi Tarifesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M@STER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Şimdi tüm gençlik Avea Kantin'de buluşuyor.
Facebook'tan Avea Kantin grubuna katıl, 9 TL'ye tam 2000 dakika konuş!
Üstelik her yöne 300 dakika, her yöne 3000 SMS ve 1 GB internet paketlerinin her biri sadece 9 TL!

Kantin Paketi'ni satın almak için KANTIN yaz 4362'ye gönder, 9 TL'ye Kantindekilerle 1 ay boyunca konuşabileceğin 2000 dakika cebine gelsin.

Kantin Paketi'ne Facebook.com/Avea sayfasından kayıt olanlara "Kantindekilerle 2000 Dakika Bedava" kampanyası ile ilgili bilgi almak için tıkla!.

Kantin Paketlilere özel her yöne 300 dakika paketi için KANTIN300DK, her yöne 3000 SMS paketi için KANTIN3000SMS ve 1 GB internet paketi için KANTIN1GB yazıp 4362'ye SMS gönder, 9 TL'ye dilediğin paket senin olsun.

Arkadaşlarından kimlerin Kantin'de olduğunu öğrenmek için KANTIN 5XXXXXXXXX yazıp, 4362'ye ücretsiz SMS göndermen yeterli.

Kantin Paketi'nde Kantindekilerle konuşmak için kaç dakikan kaldığını öğrenmek için KALAN KANTIN, her yöne 300 dakika paketinden kaç dakika kaldığını öğrenmek için KALAN KANTIN300DK, her yöne 3000 SMS paketinizden kaç SMS'inin kaldığını öğrenmek için KALAN KANTIN3000SMS ve 1 GB internet paketinizden kaç MB'ının kaldığını öğrenmek için KALAN KANTIN1GB yazıp, 4362'ye ücretsiz SMS gönderebilirsin.

Kaynak

seyyah01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aveayı 9 senedir kullanıyorum niye mevcut aboneye yok? Tabi nasıl olsa bunlar elımde diyor galıba .neden bizlerede yok bu adilmi?

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
aveayı 9 senedir kullanıyorum niye mevcut aboneye yok? Tabi nasıl olsa bunlar elımde diyor galıba .neden bizlerede yok bu adilmi?

Ben bir avea personeli olarakda şikayetciğim bu durumdan müşterilerimize karşı cevap bile veremiyorum

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Avea elindeki müşteriyi zaten sağdığını düşünüyor, yeni sağılacak damızlıklara ihtiyacı var
Eski bir avealı olarak kolay kolay tekrar evea ya geçmeyi düşünmem.
Turkcell'i sevmesem de ilk deneyeceğim o olacaktır.
Kampanyanın sadece kantin kullanıcıları arasında olması da bana göre bir eksi.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Antin kuntin gençler diye okudum :)

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yaw awea da bu yaziyi gorunce kampanya telif haklarini caldiniz diye dava acarsa da sasirman.
abi awea kampanyasi konusunda bukadar mi elestiri olur ya :D
icinizden iki kisi de yalakalik yapsin ya :D
forumda gruplara bolelim belirli kisiler hangi konuya girerse girsin yalakalik yapsin geri kalan istedigini soylesin :P o sekilde sorun olmaz.
yada yalakalik botu gibi bisey yapilabilir :D
her konuya otomatik rastgele yalakalik yapsin .
misal ..
konu :awea kantin fiyatlarina zam yapti .
yalakabot: super

konu: saddam olmus
bot : harika

konu : android 5 cikti
bot :olabilir :P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu üye olurken kesilen 9 tl 1 sefere mahsusmu yoksa sürekli kesiliyormu kantine üye olup sacede internetten faydalanmak istiyorumda