Avea Jet Modemi "Bağlanıyor" yazısında kalıyor

twinner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4-5 aydır sorunsuz kullandığım Avea Jet Modem birkaç gün önce hata vermeye başladı. Avea Bağlantı Yöneticisi açılıyor. Yeşil ışık yanıyor yani Hazır konuma geliyor ama "bağlan" tuşuna bastığımda öyle kalıyor; bağlanmıyor. Yardım edebilecek var mı?

x0pZ5L.png

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
programı kaldır yönetici olarak çalıştırıp kur *ubuntu live cd ile dene birde.
ubuntu ne? dersen boşver.

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Güvenlik duvarı,antivirüs izin vermiyor olabilir,izinleri kontrol edin.Programı komple silip modemi de çıkartın,aveanın sitesinden güncel yazılımı indirip kurun,modemi takın,indirdiğiniz programla kullanın,hala yanıt yoksa müşteri hizmetlerini arayın,en başında da müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz bunları yapmadan :PP

twinner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yönetici olarak çalıştırmayı fln denedm, olmadı. Ubuntunun nasıl bişe olduğunu öğrendikten sonra onu da bi deneyim :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Güvenlik duvarı kapalı, antivirüs prog. yok zaten pcde. Müşteri hizmetlerini aradım, onlar da güncelini indirip deneyin dedi; ancak o da olmadı.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Yönetici olarak çalıştırmayı fln denedm, olmadı. Ubuntunun nasıl bişe olduğunu öğrendikten sonra onu da bi deneyim :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Güvenlik duvarı kapalı, antivirüs prog. yok zaten pcde. Müşteri hizmetlerini aradım, onlar da güncelini indirip deneyin dedi; ancak o da olmadı.

avastfree kur tam arat http://support.kaspersky.com/4162 bunu indir cdye yazdır boot et tarat gerekirse windows'u onar.