- Reaksiyon puanı
- 68
Nasıl bakıcaz acaba çözümünü gördüğün bi yer var mı hiç ?
Nasıl bakıcaz acaba çözümünü gördüğün bi yer var mı hiç ?
bnm soruma cevap vermediniz ?yahu numara açıkmı diye sormadım ki numarayı sordm![]()
Ben de bir soru sorayim![]()
Avea neden bir konusmanin 70. Dakikasinda hatti kesiyor. Ne 69 ne 71 tam 1 saat 10 dakika sonra cat diye hat kesiliyor![]()
söyle söylim o diğer operatörlerde de var
Not vodefon ve turkcell de bu yok mesela![]()
bnm soruma cevap vermediniz ?
Hocam simdi ben 19 liralik yikilan paketteyim. İnternet paketim de bitmek uzere ve cuma gunu yolculuk yapicam ve internet lazim. Sorum su yikilan paketteyken baska bir mesela gunluk ya da haftalik internet paketi yapabilir miyim? Ayni anda?
şuan turkceldeyim aveaya tasımak istiyorum en uygun ınternet ıcınde olan paket hangısıdır
bu soruma cevap vermediniz yarın yolculuk var acil bi cevap lazım
Samsung S4 telefonumdaki görüntülü görüşme seçeneği için herhangi bir internet paketi şart mıdır? Yoksa telefonumun 3G li olması yeterli midir acaba?
Görüntülü görüşmede herhangi bir fiyat yansıması olur mu?
Yanlış hatırlamıyorsam vodafone veya avea'da arandıkça TL kazanılan bir kampanya vardı ve ozmanlar sınırsız tarifesi olan bir operatör tarafından aranıldığında da TL kazanılıyordu.
Adamlar böyle olunca nasılsa sınırsız diyerek geceden sabaha kdar Teli açık bırakıyorlardı diğer hattından TL kazanabilmek için ve bu kural getrildi![]()
merhaba sayın madmex;
Faturamı incelerken bir şey dikkatimi çekti; "Sizin Adınıza Devlete Ödenen Vergiler" başlığı altında KDV, ÖİV ve telsiz ücretinin dışında sürekli her faturada " Önceki Aydan Devir" ve "Gelecek Aya Devir" adı altında ücretlendirme olduğunu farkettim. İstisnasız geriye doğru 15 fatura inceledim hepsinde var..
- Bu " Önceki Aydan Devir" ve "Gelecek Aya Devir" ücreti neyden kaynaklanıyor ?
- Detaylı fatura alıyorum, detay ücetlendirmede bu iki ücrelendirme ile ilgili tek satır bir şey yok ?
- En önemli sorum; Hattımızı kapatıp iptal ettik diyelim, bu Gelecek Aya Devir ücreti, faklı miktarlarda hep sonraki faturaya devrolduğu için biz hep AVEA'ya borçlu mu olacağız. Sonra bu kuruşluk borç birikip bizi avukatlık ve icralık mı yapacak farkında olmadan ??..
- Bu " Önceki Aydan Devir" ve "Gelecek Aya Devir" ücretlendirmesini nasıl sıfırlarız ??, hep böyle devam edecek mi ??
Tüm sorularımı açıklayabilirseniz sevinirim sevgili madmex, AVEA'nın burada bir uyanıklığı olduğunu düşünüyorum nedense..
İyi Geceler...
Tutarlar kaç TL lik ?
Tutarlar çok büyük değil;
23 kuruş, 16 kuruş, 3 kuruş .....gibi sürekli faturadan faturaya değişen miktarlar..
Ama çok küçük de olsa her faturada mutlaka "Önceki Aydan Devir" ve "Gelecek Aya Devir" adı altında kuruşluk miktarlar göze çarpıyor..
Yani her defasında mutlaka sonraki ay gelecek olan faturaya kuruşluk da olsa bir meblağ yansıtılıyor..
Anlamadım ??
madmax vodafone dan avea ya geçmek istiyorum bana uygun fiyatlı ve en az 1gb internet li tarife önerebilirmisin..
Pttcell
200 Dk. 250 msg. Sınırsız internet (250 mb.tan sonra 128 kb hız) = 14 TL
bu pakete ayda 10 tl ye 1 gb internet ilave edersin toplam 24 tl ye 1,25 gb. akn li sınırsız internetin olur.
Pttcell
200 Dk. 250 msg. Sınırsız internet (250 mb.tan sonra 128 kb hız) = 14 TL
bu pakete ayda 10 tl ye 1 gb internet ilave edersin toplam 24 tl ye 1,25 gb. akn li sınırsız internetin olur.
teşekkürler ama şu tarife daha uygun geldi bana sms kullanmıyorum zaten 500dk heryöne + 1gb internet
[TABLE="class: pricetable, width: 531"]
[TR]
[TD]Hangi Paket?[/TD]
[TD]Bağlan 500 Paketi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Ne Alırım?[/TD]
[TD]Her yöne 500 Dk + 1 GB İnternet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Ne Öderim?[/TD]
[TD]25 TL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Nasıl Alırım?[/TD]
[TD]BAGLAN500 yaz 5555'e ücretsiz SMS gönder[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Merhaba madmex;
AVEA artık detaylı fatura ücreti almıyor mu ?, Mayıs 2013'ten sonraki hiçbir faturamda artık 0,06 liralık detaylı fatura ücreti kesilmemiş...
Acaba artık kaldırıldı mı detaylı fatura ücreti ?, yoksa kesmeyi mi unuttular ?, sonradan borç çıkarmazlar umarım!!
Teşekkürler...
aveanın şehir merkezi dışında kalan kırsal bölgelerde çekim gücü nasıl ? mesela trakyanın köyleri yada adapazarının ücra köşeleri vs...hem hat çekim gücü hemde internet çekim gücünü soruyorum... teşekkürler
madmex benim soruma da bakabilir misin;
avea faturamı kredi kartından otomatik ödeme talimatı ile ödüyorum, ama bir şey dikkatimi çekti; söz konusu fatura kredi kartı ekstreme baktığımda hep son ödeme gününde ödenmiş gözükmesine rağmen, avea online işlemlerde dekont görüntüleme yaptığımda nedense hep son ödeme gününden 1 gün sonra ödenmiş gibi gözüküyor..
örneğin son ödeme günü ayın 10'u ise, online işlemlerde ödenme tarihi ayın 11'i gözüküyor. İstisnasız bütün faturalarımda böyle
Bu neden kaynaklanıyor olabilir, fatura zamanında ödenmiş olmasına rağmen neden avea sisteminde hep 1 gün sonra ödenmiş gibi gözüküyor...
avea beni mağdur etmeye çalışmıyordur umarım...
Aydınlatabilir misiniz rica etsem, teşekkürler..