Avea İle İlgili tüm sorularinizi cevaplayabilirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan madmex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben yeni cıkan yıkılan paket yapmak istiyorum 23 tl likden KAYIT yazıp 1991 e gönderiyorum bana 19 tl ye aveaiçi 1000dk heryöne 1000 sms 1gb internet almak için binn yazıp 1991 e gönderin diye mesaj geliyo yani 23 tl lik paketi alamıyorum neden ?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ben yeni cıkan yıkılan paket yapmak istiyorum 23 tl likden KAYIT yazıp 1991 e gönderiyorum bana 19 tl ye aveaiçi 1000dk heryöne 1000 sms 1gb internet almak için binn yazıp 1991 e gönderin diye mesaj geliyo yani 23 tl lik paketi alamıyorum neden ?

Orda Numara taşıma ile gelene ayrı kampanya var. Hat ile ilg. bilgileri göremediğm için paket/kampanya/tarife hk bilgi vermem çok zor. Müşt hizmt sorman daha sağlıklı

extereme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hattım avea aylık sınırsız internet paketi varmı uygun fiyata

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hala cevap yok

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Bende 2002 den beri avealıyım. Üzerime kayıtlı 5 hat var. Kamu300 tarifesi hepsi ve 30-35 arası bişey geliyor. Şikayetim bu paraya başka operatörler sms konuşma internet veriyorken, hatta avea bile numara taşımada bu fırsatları verirken ben faydalanamıyorum.

Hocam mevcut aboneler ne yapabilir bu gibi durumlarda illa başka yere geçmek lazım. Ya da tarifeye indirim, ücretsiz sms paketi verirler mi talep etsek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende 2002 den beri avealıyım. Üzerime kayıtlı 5 hat var. Kamu300 tarifesi hepsi ve 30-35 arası bişey geliyor. Şikayetim bu paraya başka operatörler sms konuşma internet veriyorken, hatta avea bile numara taşımada bu fırsatları verirken ben faydalanamıyorum.

Hocam mevcut aboneler ne yapabilir bu gibi durumlarda illa başka yere geçmek lazım. Ya da tarifeye indirim, ücretsiz sms paketi verirler mi talep etsek.

Evet arkadaşım ya ben de aynı dertten muzdaribim. Hattın normal kullanım ücreti 25 TL. Daha 25 TL ödediğim ay olmadı. Hep 35-45 TL arası faturalarım. Güzel bir tarife bulsam hemen 5 hattımı da taşıyacağım.

Mevcut aboneleri gözden çıkarmışlarsa biz de başka operatörlere geçeriz. 10 yıllık hattım ama operatör değiştirme zamanı geldi bence.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hattım avea aylık sınırsız internet paketi varmı uygun fiyata

hala cevap yok

hocam , www.avea.com.tr adresinde internet bölümü var detaylarını öğrenebilirsin. Şimdilik 22 TL ye sınırsız 1gb var onu düşünebilir sin

HER YÖNE300 dk Avealılarla 3000 dkAvea Kamu Hatlarıyla SINIRSIZ , fiyatı 27 TL(kamu300 plus) size nasıl 35 geliyor ?

Benim bildiğim kamu hatlarında şuan en ucuz avea , Tcell ve Vfone bireysel tarifelerde daha ucuz tarifeleri olabilir ama avea kamu'larda daha ucuz olması gerekir.
Örnek hangi tarife var diğer operatörde ona göre karşılaştırma yapabilirim

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
HER YÖNE300 dk Avealılarla 3000 dkAvea Kamu Hatlarıyla SINIRSIZ , fiyatı 27 TL(kamu300 plus) size nasıl 35 geliyor ?

Benim bildiğim kamu hatlarında şuan en ucuz avea , Tcell ve Vfone bireysel tarifelerde daha ucuz tarifeleri olabilir ama avea kamu'larda daha ucuz olması gerekir.
Örnek hangi tarife var diğer operatörde ona göre karşılaştırma yapabilirim

Hocam Senin dediğin tarife kamuplus ve fiyatı 31 TL, bu ay 38 lira geldi. İçinde 5 TL yardım sms i vardı.

27 lira olan normal kamu tarifesi. Ben 4 lirada 30 sms paketi alıyorum ki 4 liraya çok az bi sayı bence.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
trabzoncell şampiyon tarifedeyim önceden 20tl yükleyince her yöne 2 dak 50 krş tu.
bende 19tl ile yıkılan paket alıyordum.1000dk avea 1ooo sms her yöe 1gb net.
şimdi yıkılan paket değişmiş avea 1000dk 500 her yöne olmuş.

her yöne 500dk yeni avea ya geçenler içinmi ben şuanda paketten alsam 1000dk avea mı 500dk her yönemi satınalmış olacağım.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hocam Senin dediğin tarife kamuplus ve fiyatı 31 TL, bu ay 38 lira geldi. İçinde 5 TL yardım sms i vardı.

27 lira olan normal kamu tarifesi. Ben 4 lirada 30 sms paketi alıyorum ki 4 liraya çok az bi sayı bence.

anladım da , tcell veya vodafone de daha uygun ne var onu anlamadım:)

Pc toplama tarzı F\p olarak düşünmelisin:)

trabzoncell şampiyon tarifedeyim önceden 20tl yükleyince her yöne 2 dak 50 krş tu.
bende 19tl ile yıkılan paket alıyordum.1000dk avea 1ooo sms her yöe 1gb net.
şimdi yıkılan paket değişmiş avea 1000dk 500 her yöne olmuş.

her yöne 500dk yeni avea ya geçenler içinmi ben şuanda paketten alsam 1000dk avea mı 500dk her yönemi satınalmış olacağım.

Bunun hat taşıma tarihleriyle ilgili değişmesi söz konusuydu. Mşt. hizmetlerine sorman daha sağlıklı olucak

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Şu an Aveaya hat taşıyana 21 TL ye her yöne dk ve 1000 sms var ama biz faydalanamıyoruz bende bundan faydalanamadığımız için kızıyorum.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Faturasız hat fiyatları ne kadar?

platonik

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Benim haberim olmadan avea hattım üzerinden mobil ödeme yapılmış. Hem de 2 kere. Telefonumu benden başka kimse kullanmıyor. Bana ödemeyle ilgili onay sms i de gelmiyor. Bu biraz enteresan değil mi?

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Hattımı avea'ya taşımayı düşünüyorum 23 tl'lik 500dk her yöne 1000 sms her yöne 1 gb internet paketi var bu paketi kullanmaya başladığımda kampanya süresi ne kadar 1 yıl mı 2 yıl mı ne kadar süre boyunca bu paketten faydalana biliyoruz.

conqueror7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben yaklasık 1 yıl önce baska op den avea ya gectim. 30 tl ye 500 dk heryone, 2000 sms ve sınırsız (2 gb dan sonra 128 kb a düşüyor). benim sormak istedigim neden 2 gb adil kullanım kotası? sınırsız tarife deniliyor ama ben adilsizlik yapıyorumda 2 gb gecince hız düşüyor. 1 yılda 3-4 kere gectim. 128 kb cepten hiç baglanmamaktan daha kötü...!artık 2gb cep için cok az bunun yulseltilmesi için bir çalışma yokmu?

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Ya bu aveade mevcut abonelere güzel bir kampanya yok. Benim 4 TL ye 30 sms paketim var. Faturasıza ise 4 TL ye 50 sms paketi. Artık niye farklılık varsa anlamadım.

Şu 23 lük tarife çok iyi. Bende girip çıksam mı diye düşünüyorum. İlla adama üçkağıt yaptıracaklar.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Faturasız hat fiyatları ne kadar?

Normal'de 17 TL ama merkezlerdeki büyük bayiler kotalarını doldurmak için bedava bile verebiliyorlar

Benim haberim olmadan avea hattım üzerinden mobil ödeme yapılmış. Hem de 2 kere. Telefonumu benden başka kimse kullanmıyor. Bana ödemeyle ilgili onay sms i de gelmiyor. Bu biraz enteresan değil mi?

Söylediğin şey imkansız 4 senedir bu sektördeyim. Adamlar Mobil ödeme yapılan firma'ya mail atıyorlar. Firma'da adım adım attığın her smsi çıkartıyor.

Mobil ödeme onay smsi gelmesi onaylaması ve smslerin silinmesi sadece 2dk sürüyor. Sen görmeden kardeş akraba vs almış olabilir

Hattımı avea'ya taşımayı düşünüyorum 23 tl'lik 500dk her yöne 1000 sms her yöne 1 gb internet paketi var bu paketi kullanmaya başladığımda kampanya süresi ne kadar 1 yıl mı 2 yıl mı ne kadar süre boyunca bu paketten faydalana biliyoruz.

1 yıl

ben yaklasık 1 yıl önce baska op den avea ya gectim. 30 tl ye 500 dk heryone, 2000 sms ve sınırsız (2 gb dan sonra 128 kb a düşüyor). benim sormak istedigim neden 2 gb adil kullanım kotası? sınırsız tarife deniliyor ama ben adilsizlik yapıyorumda 2 gb gecince hız düşüyor. 1 yılda 3-4 kere gectim. 128 kb cepten hiç baglanmamaktan daha kötü...!artık 2gb cep için cok az bunun yulseltilmesi için bir çalışma yokmu?

Bu gibi çalışmalar pazarlama ekipleri tarafınca gizli yapılır ,o yüzden bilgim yok. Bana sınırsız denip te hız düşürmeyen bir operatör veya internet sağlayıcısı göstersene ? :)

Siemens a55 lerden beri internet kullanırım cepten bence 2gb makul bir kota (sadece tel'den giriyorsan eğer)

platonik

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Mobil ödeme yapılan tarihler ve saatler belli, ikisinde de cep telefonum yanımdaydı. Hiçbir zaman telefonumu yanımda ayırmam ayrıca. Başka iş var işin içinde. Bu şikayetler birçok sitede mevcut ayrıca. Sadece benim başıma da gelmiş değil. Neyse kolay gelsin size.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Mobil ödeme yapılan tarihler ve saatler belli, ikisinde de cep telefonum yanımdaydı. Hiçbir zaman telefonumu yanımda ayırmam ayrıca. Başka iş var işin içinde. Bu şikayetler birçok sitede mevcut ayrıca. Sadece benim başıma da gelmiş değil. Neyse kolay gelsin size.

İmkansız, en kötü ihtimal cihazla ilgili oto sms gibi bir sorun vardır. Tcell Vfone Avea 70 milyon müşteri , hatlara dışarıdan giirş yapılamamakta.

alperen54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
avea fcb jet modem var. bağlantı butonun üstüne limitin %80 nine ulaşıldı diyor fakat kota sorgulamada 2712 mb kaldığını gösteriyor ve internet çok yavaşladı :D bu ne tezatlık anlamadım yavaşladı ama 1 gbnin altında yavaşlar diyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben vodofondan aveaya gecs yapmk ıcn vodofone bayısıne gttm bana bı avea kart verdıler ve telefonuma bı mesaj gelcegnı soledıler ama o msj gelmdı ustelık vodofone hattım sınırlı servıs dıo kontur attrdm gelmdı ne yapmm gerekıo aceba ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
avea hattımda faks özelliğini nasıl açtırabilirim, ayrı bir ücret tarifesi varmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu numaraya bana müşteri hizmetleri verdi 05557579747 avea teknik yardım dediler ama arıyorum geçersiz numara olduğunu belirtiyorlar ne yapmalıyım buraya ulaşabileceğim başka numara yokmu...

Xexyz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayvalıkta Oturuyorum Aveaya geçmeyi planlıyorum telefon ve internet cekim gucu ne durumda bilgi verebilirmisiniz ?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
avea fcb jet modem var. bağlantı butonun üstüne limitin %80 nine ulaşıldı diyor fakat kota sorgulamada 2712 mb kaldığını gösteriyor ve internet çok yavaşladı :D bu ne tezatlık anlamadım yavaşladı ama 1 gbnin altında yavaşlar diyor

internet yavaşlamasıyla ilgili müşteri hizmetleriyle görüş bir istersen , arkak planda bir hata olabilir.

ben vodofondan aveaya gecs yapmk ıcn vodofone bayısıne gttm bana bı avea kart verdıler ve telefonuma bı mesaj gelcegnı soledıler ama o msj gelmdı ustelık vodofone hattım sınırlı servıs dıo kontur attrdm gelmdı ne yapmm gerekıo aceba ??

avea simkartı tak çalışır , zaten takılıysa çıkar-tak yap yeterlidir.

avea hattımda faks özelliğini nasıl açtırabilirim, ayrı bir ücret tarifesi varmı?

ne yazık ki avea da faks özelliği yok

bu numaraya bana müşteri hizmetleri verdi 05557579747 avea teknik yardım dediler ama arıyorum geçersiz numara olduğunu belirtiyorlar ne yapmalıyım buraya ulaşabileceğim başka numara yokmu...

şimdi aradım sorun yok tekrar bir dener misiniz ?

Ayvalıkta Oturuyorum Aveaya geçmeyi planlıyorum telefon ve internet cekim gucu ne durumda bilgi verebilirmisiniz ?

bunu net olarak 4441500 den öğrenebilirsiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben avea kullanıcısı arkadaşımın mesajlaşma içeriğini nasıl öğrenebilirim?savcılık izni mi olması gerekiyor,başka bir yolu yok mu:)

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Haziran ayında Umre ye gitmeyi düşünüyorum. Acaba Avea Arabistanda ya da Mekke ve Medine de nasıl çekiyor bilen var mı? Tarife ücretleri nelerdir?

Turkcell in sorunsuz olduğunu duydum ama avea hakkında bilgim pek yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şırnak'ın köyünde öğretmenlik yapıyorum. Malum buralarda elektrik sıkıntısı fazla. Sürekli kesintilerle uğraşıyoruz ve bazen kesinti biraz uzayabiliyor. Bazen öyle oluyor ki 1 saat elektrik gelmesin bakıyoruz avea şebekesi pert. Bekle ki gelsin. Elektrik yok dolayısıyla internet yok bir de şebeke olmayınca ortaçağa dönüş oluyor. İşin ilginç yanı aynı şartlarda diğer operatörler hizmet vermeye devam edebiliyorlar. Eğer ciddi bir elektrik sorunu yoksa özellikle vodafone'da bir kesinti olmuyor. Şimdi bu durumda hattımı taşımam mı gerekiyor yoksa avea gerçekten altyapıya biraz eğilecek mi? Zira para almasını bilirken hizmet kalitesinin düşük olması bir avea klasiği gibi.

Saygılar..

NcpAkar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
avea'nın kendi adına çıkarttğı avea in touch modelinin tavsiye dermisin? taahhütsüz fiyatı nedir? sorun çıkaran yanları bulunmaktamıdır(şarj, dokunmatik, yazılım vs.) ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bursa gemlik kurşunluda oturuyorum aveaya geçmeyi düşünüyorum evimin önünde deniz var 5 katlı apartmanın 2. katında oturuyorum. herkes çekmiyor diyor? geçmekte hata mı yaparım? geçtim dielim çekmez ise tekrar operatör değiştirebilir miyim?