• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Avea geçmek için 3 Neden?

agkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar Türkcell ' in kazığından sonra vodafon ve avea arasında kaldım avea geçicem avea kullanıcılarına soruyorum bana 3 neden sıralayabilirmisiniz?

Evet bende ucuz olduğunu farkettim internet deneyimi yaşayanların fikirleri önemli.: )

Her ne hikmetse mail sunucularına bağlanamıyor.. Yalnızca wi-fi ağında iken mailler geliyor. Nedenini bilmiyorum.

Çevrenizde avea kullanan varsa, 3g nin çekip çekmedigini sorun. Çekiyorsa hiç durmayın geçin :)

Bende aveanın bana attığı kazıktan sonra Turkcell'e geçtim

500dk>>>>>>>>>>>>
5000sms>>>>>>>>>> 23 TL
2 gb internet >>>>>>

Arkadaş türkcellde neyine güvenip 39 liralık tarifeyi 54 tl'ye çıkartıyor.

sadece 1000 dakikalık konuşma tarifesine her ay 55 lira verip
1 gb internet için 19 lira ilave istemek
yerine iyi yada kötü 4 gb internet
1200 dakika konuşma
1000 sms için 49 lira vermemek için ne gibi bir sebebimiz varki
bende 10 gün sonra geçeceğim

1. 1000 dk + 1000 sms + 4gb internet
2. 5400 dk avealılar konuşma
3. internet süper hızlı
4. bütün bunlar için 27 tl ödüyorum

daha ne olsun :)

ucuz-eger merkezdeysen 3g sıkıntısızdır.ayrıca diger operatorlerde m.hleri lagballi ama aveanın m.hlerindekiler iş akışını kullanıyorlar. al sana 3 secenek eSa Her ne hikmetse mail sunucularına bağlanamıyor.. Yalnızca wi-fi ağında iken mailler geliyor. Nedenini bilmiyorum. esa kardeşim senin sorununda cihazdaki apn sorunu olabilr sende wap ayarı vardır bütük ihtimlle android cihaz kulanıyorsun ve apn ayarı wapdır ondan dlayı maili kuramıyorsundur.int ayarlarını alıp deneyebilirsin

sakın böyle bir hata yapmayın. 2 ay sonra direk turkcele geçiyorum. bıktım usandım bu hattın çekim gücü zayıflığından. ankara cebeci de oturuyorum. evde sürekli arayanbil mesajları geliyor. konuşurken telefon kapanıyor. isterse turkcel 100 lira desin geçiş yapacam. nefret ettim özellikle bu yıl ucuzmuş konuşamadıktan sonra bedava olsa. ha şu var. olduğunuz yerde sıkıntı yoksa tamam kullanın.

sakın böyle bir hata yapmayın. 2 ay sonra direk turkcele geçiyorum. bıktım usandım bu hattın çekim gücü zayıflığından. ankara cebeci de oturuyorum. evde sürekli arayanbil mesajları geliyor. konuşurken telefon kapanıyor. isterse turkcel 100 lira desin geçiş yapacam. nefret ettim özellikle bu yıl ucuzmuş konuşamadıktan sonra bedava olsa. ha şu var. olduğunuz yerde sıkıntı yoksa tamam kullanın.
Bir yanlışınız olmasın? Benim avea hattı cebecide full çekiyor. Sizin oturduğunuz ev bodrum kat felan olmasın? Hatta cebecinin 700 800 metre ilerisi opera köprüsünde test yapmıştım 10mbit değer vermişti.

Oturdugun yerdeki avea kullanıcılarına sor çekiyor sa 3 değil onlarca sebep olur geçmen için benim oturdugun yerde carrefour marketler harici her yerde çekiyor

arkadaşların da dediği gibi ucuz, yalnız ben internetin de de çekiminden de konuşma kalitesinden de memnunum. ankara merkezde hiç sıkıntı çıkarmadı bana

Küçük bir şehirde yaşamam rağmen çok iyi çekiyor şehir dışındada yeterli ve ucuz

1-ucuz
2-ucuz
3-Daha ucuzu da yok
pmfsl.gif
Katılıyorum, çekim olayını fazla kafaya takmam diyorsan ucuzun da ucuzu

1. Ucuz olsun benim olsun.
2. Telefonum çok çalıyor, arada bana ulaşmasınlar.
3. Reklamları çok hoş.
4. Hayatım monoton bari macera olsun.

ruh sağlığına önem veriyorsan avea ve vodofone'a sakın geçme demedi deme ibrahim.

Avea çekmiyor diyenler komik durumlara düşüyorsunuz abi neyin çekmemesi artık :) yapmayın lütfen

500 dk her yönet 2000 sms sınırsız internet(akk 2 gb ) bu paketi 2 yıldır 21 tl ye kullanıyorum :) heryerde 3g çekiyor bursa gemlikde yaşıyorum daha nasıl açıklim size 21 tl evet şaka yapmıyorum :)

Avea çekmiyor diyenler komik durumlara düşüyorsunuz abi neyin çekmemesi artık :) yapmayın lütfen

500 dk her yönet 2000 sms sınırsız internet(akk 2 gb ) bu paketi 2 yıldır 21 tl ye kullanıyorum :) heryerde 3g çekiyor bursa gemlikde yaşıyorum daha nasıl açıklim size 21 tl evet şaka yapmıyorum :)

Abi böyle paketleri nerede buluyorsunuz ayrıntılı bilgi istiyorum. :D

1000 dk her yöne 1000 SMS her yöne 5400 dk grup içi 4gb internet ayda 27 lira veriyorum şaka değil.