Avea 39TL- yeni tarife çok uygun fakat interneti nasıl ?

CKR90

Öğrenci
Katılım
24 Ekim 2013
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bahsettiğim tarife 39TL-4GB internet 600dk heryöne 5000sms heryöne. Tarife çok uygun fakat interneti konusunda şüphelerim var.Ankara'da oturuyorum ve vodafone kullanıyorum.Daha önceki hattımda avea'ydı fakat internet olarak avea kullandığım zamankine göre vodafone daha iyiydi şu an avea internet konusunda nasıl bilgim yok.Avea'yla vodafone internetini karşılaştırınca hangisi daha iyi ? (Bu tarifeyi alan varsa özellikle yorumlarsanız sevinirim.)
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şuan 1000 dakika + 4gb 35 Tl ye kullanıyorum. Bulunduğu civardaki vericimi desem artık her neyse sanırım onunla ilgili. Gaziantep te merkezde video izlemeyi bırak haberleri veya mailimi bile okuyamazken bayramda köyümde( ki köyüm il merkezine 75 ilçe merkezine 17 km uzaklıkta) çok rahat takılmadan 720 değil 1080 p video izledim:)
Hatta ve hatta bu tarifeye geçtiğimde başımdan geçen bir olayı anlatayım. İlk kullanmaya başladım rahat bir ay boyunca takılma sorunu olmadan internette gezinebildim ancak aradan 1 ay geçtikten sonra adsl hattında sorun çıktı bende telefondan bağlanırım felan diyerek telefondan bağlandım tabiki bağlanmayı bırak camışla çit sürmeye benzer oldu bağlantı, eskisinden haber yok. Neyse aradım aveayı dedim böyle böyle bağlantıda sıkıntı yaşıyorum baya yavaş artık adı herneyse tamam dediler düzelteceğiz dediler internet aboneliğiniz askıya alınmıştır( faturalar günü gününe ödenir) felan dedi müşteri hzimetleri yetkilisi siz aramayı bitirdikten sonra kapayın açın dediler sorun düzelir. Aradan 1 saat geçti hele bakım ne oldu düzeldimi diye aa bu defa komple gitmiş internet yok piyasada. Tekrar ara dediler arkadaş sizin işlemi askıda bırakmış düzeltiyoruz tamam dedik yine kapattık vakit geç tabi bende yattım sabah oldu telefonun şarzı bitmiş bu arada kapanmış açtım aaa bu defa komple aramaya kapanmış sinyal yok. Açtım ev telefonundan bunlara sayacağım sayamıyorum sabahın körü içimden gelmiyor demez mi densizin biri sizin hat hırsızlık nedeniyle askıya alınmış benim şalter attı yahu nasıl kapanır kim kapatmış nasıl olmuş cevap yok veremiyor tabi bende bu lafı duyduktan sonra baya saydırdım e nasıl açılır hat sahibi benim açın e sistemlerde bir arıza var velhasıl sözün özü tam ilk aramamdan 3 gün sonra hattım açıldı. Siz siz olun uzak durun AVEA UCUZ AMA KALİTEDEN YOKSUN. Birçok maceramız oldu ama yazmaya ne benim kelime dağarcığım yeter ne de uykulu gözlerim.
 

AngreRisinyu

Asistan
Katılım
17 Ağustos 2013
Mesajlar
362
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Sana tek bir şey diyicem aveadan kaccccc!!!. Turkcelin edgesi aveanin 3gsinden hızlı sana yemin ederim
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sağolun vazgeçtim :).Zaten faturasız diye biliyordum bu kampanyayı sonradan faturalı olduğunu öğrendim zaten faturalı aldımmı mutlaka sorun yaşıyorum yinede merakım giderildi teşekkürler :)
 

GeneralMobile D

Öğrenci
Katılım
22 Ekim 2013
Mesajlar
22
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Sağolun vazgeçtim :).Zaten faturasız diye biliyordum bu kampanyayı sonradan faturalı olduğunu öğrendim zaten faturalı aldımmı mutlaka sorun yaşıyorum yinede merakım giderildi teşekkürler :)

Kampanyalar taahütlü olur ve Taahütlüler faturalı olur hocam bu hep böyledir.
 

ayazeren

Öğrenci
Katılım
12 Aralık 2012
Mesajlar
17
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
avea en iyi konumda idare eder
orta ceken yerde kötü
az çeken yerde internete girmen imkansız
pro 600 kullanıyorum ben nete girmek için oda değiştiriyorum bi anlamı kalmıyoo aveaya geçmenin böyle forum sitelerinde keşke araştırsaydım reklamdaki şişko adama kandık
 
Üst