Avast Virüs Odasındaki Virüs Dosyası Silinmiyor

Reaksiyon puanı
2
1621259038341.png

Evet bu dosya virüslü. Ben bu dosyayı elimde C:\'den sildim. Burada kalmış, sil dediğimde bir şey demiyor öylece kalıyor. Yani silinmiyor. Geri yükle dersem Hay aksi, bir hata oluştu. Diyor. Nasıl kaldıracağım bu dosyayı buradan. Dosya şuan C:\ diskinde yok. Eminim yok. Gizli dosyaları görmeyi de yaptım.

DK.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
Sil, geri yüklemeyi dene.
Onun dışında herhangi bir fikrim yok.

efemurato

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,044
Ekli dosyayı görüntüle 152081
Evet bu dosya virüslü. Ben bu dosyayı elimde C:\'den sildim. Burada kalmış, sil dediğimde bir şey demiyor öylece kalıyor. Yani silinmiyor. Geri yükle dersem Hay aksi, bir hata oluştu. Diyor. Nasıl kaldıracağım bu dosyayı buradan. Dosya şuan C:\ diskinde yok. Eminim yok. Gizli dosyaları görmeyi de yaptım.
avast zaten çok iyi değil onun yerine kaspersky ve Malwarebytes silmeyi deneyebilirsin ama avastı ilk silmelisin öyle

DK.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
C: diskinde o dosya yok. Elimle sildim.
Avast'ı bilgisayarından tamamen kaldır, kendi elinle sildiysen artık o dosya ile bir işin yok, Avast'ı kaldırdıktan sonra tekrar yükleyin ve gözlemleyin.

Bir daha da virüs şüphesi duyarsanız kendi eliniz ile silmeyin, bırakın AV programları çaresine baksın.

Reaksiyon puanı
2
Avast'ı bilgisayarından tamamen kaldır, kendi elinle sildiysen artık o dosya ile bir işin yok, Avast'ı kaldırdıktan sonra tekrar yükleyin ve gözlemleyin.

Bir daha da virüs şüphesi duyarsanız kendi eliniz ile silmek yerine AV programlarına bırakın.
Denedim. Gitmedi oradan silip tekrar yüklediğim halde. Öff, çözümü yok mu yahu?

Reaksiyon puanı
2
Maalesef, pek bir bilgim yok.
Sadece bundan sonra söyleyebileceğim şey Avast'ı kullanmayın, piyasada daha iyi AV programları mevcut, onlara yönelin (ESET - Kaspersky vs.)
C:\Documents and Settings\All Users\Application data\AVAST Software\Avast\chest

Virüs odasının Disk'te konumu burası. index.xml dosyasını silerken veya içindeki yazıları silerken Administrators size izin vermelidir diyor. Ben Admin yetkilerine sahip kullanıcıyım zaten.

Reaksiyon puanı
686
Ekli dosyayı görüntüle 152081
Avast ne ya
Malwarebytes indir tarama yap eğer o bulamazsa Kaspersky ile denersin