Avast Setupda Sorun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan compeng
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

compeng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
avast setup dosyasını indirdim ama kurmak istediğimde hata veriyor.
last performed operation was : opening self extract archive. bu ne anlama geliyor. birde internet explorer kullanıyorsanız geçmişi silin diyor silip denedim ama yine aynı hatayı verdi.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
avast setup dosyasını indirdim ama kurmak istediğimde hata veriyor.
last performed operation was : opening self extract archive. bu ne anlama geliyor. birde internet explorer kullanıyorsanız geçmişi silin diyor silip denedim ama yine aynı hatayı verdi.

son gerçekleştirilmiş operasyon kendi öz arşivini açıyor diyor. bu hatanın neden kaynaklandığını anlamadım. bence avast kurma.ücretli istiyorsan eset, ücretsiz olarak antivir free ya da microsoft security essentials kullan.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Sorunu düzeltmek yerine bende seçtiğin antivürüs programını değiştir diyorum kardeş. İşe yaramadığına yıllarca bir çok kez şahit oldum...

compeng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya aslında bana da başkaları avast tavsiye etti ondan indiriyorum açıkcası bu konular hakkında pek bilgili değilim. ama bundan önceki nortondu bilgisayarımda sürekli bi trojan var uyarısı geliyordu ama norton da onu silmemişti kaspersky da silmemişti. zaten bu uyarıda bu programlardan değil microsofttan geliyordu :S