GBLX
Öğrenci
Selamlar, Kaspersky indirdim. Çok da memmun kalmadım açıkcası. Bilgisayarım iyi fakat youtube'da lag yapıyor. Avast iyi bir AV değilse bana bir ücretiz antivirüs önerirmisiniz? Teşekkürler.
Gerçek zamanlı koruma için Kaspersky tarama için Malwarebytes öneririm hatta gerçek zamanlı koruma için Defenderi kullanıyorum ben. Avast kullanıcı verilerini çalıyor ve iyi bir AV değil.Selamlar, Kaspersky indirdim. Çok da memmun kalmadım açıkcası. Bilgisayarım iyi fakat youtube'da lag yapıyor. Avast iyi bir AV değilse bana bir ücretiz antivirüs önerirmisiniz? Teşekkürler.
kaspersky veya malwarebytes
AV izin vermiyor olabilir , onları kapatıp veya kaldırıp yeniden dene veya başka bir tarayıcıdan.Ekli dosyayı görüntüle 131017
Hocam malwarebytes indirirken böyle bir sorunla karşılaşıyorum.
Hocam şuan AV yok bunun üzerine konu açsam yardımcı olur mu?AV izin vermiyor olabilir , onları kapatıp veya kaldırıp yeniden dene veya başka bir tarayıcıdan.
Açın bence de.H
Hocam şuan AV yok bunun üzerine konu açsam yardımcı olur mu?
MalwarebytesSelamlar, Kaspersky indirdim. Çok da memmun kalmadım açıkcası. Bilgisayarım iyi fakat youtube'da lag yapıyor. Avast iyi bir AV değilse bana bir ücretiz antivirüs önerirmisiniz? Teşekkürler.