• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Avast Antivirüs iyi midir?

Custode

Asistan
Merhaba ben bilgisayarıma avast antivirüs yükleyeceğim. Sizce iyi midir?

Denemedim bilmiyorum ama zırt pırt her yerden çıktığı için iyi olduğunu düşünmüyorum. Ücretsiz bir program kurarken hep avast çıkıyor nedense.

Hayır. Sağ üstte free download yazıyor. Oradan indirebilirsin.

hocam nasıl kaldırabilirim yönetici izni istiyor veriyorum silmiyor
Uzun zamandır denememiştim ama hatırladığım kadarıyla başka bir program ile siliniyordu. Silmek için bile program istiyor. Bu yüzden güvenmiyorum işte avasta. Sanki virüsün kendisi gibi. Youtube de biraz araştırın çıkar illa.

Uzun zamandır denememiştim ama hatırladığım kadarıyla başka bir program ile siliniyordu. Silmek için bile program istiyor. Bu yüzden güvenmiyorum işte avasta. Sanki virüsün kendisi gibi. Youtube de biraz araştırın çıkar illa.
tamam hocam deniyorum

Merhaba ben bilgisayarıma avast antivirüs yükleyeceğim. Sizce iyi midir?
Eh idare eder ama ben ücretsiz veya ücretli böyle şeylere de güvenmiyorum sözde.pc ye sızma olmasın ve virüs olmasın diye kuruyoruz ama kendileri sızıyor kendileri pc yi zorluyor kasıyor pc

sildim hocam şu an bilgisayarda antivirüs yok windows 8.1 antivirüs yeterli midir?

bence herhangi bir Antivirüs programı Kullanmayın. windows defender gayet yeterli diğer programlar boşuna "RAM" + "işlemci" kullanır.

Karar verdim Malware bytes indireceğim. Herkese iyi forumlar

avast gerçekten iyi ben kullanıyordum bir ara şimdidefender bile sildim gereksiz sırf ram israfı