Custode
Asistan
Merhaba ben bilgisayarıma avast antivirüs yükleyeceğim. Sizce iyi midir?
orjinal sitesinden indirdimDenemedim bilmiyorum ama zırt pırt her yerden çıktığı için iyi olduğunu düşünmüyorum. Ücretsiz bir program kurarken hep avast çıkıyor nedense.
malwarebytes paralı değilmi?Onun yerine kaspersky ve malwarebytes kullanabilirsin.
avastı kurdum şimdi sileyim mi?Hayır. Sağ üstte free download yazıyor. Oradan indirebilirsin.
Avastı silmesi de bir dert. Tam olarak silmek uğraştırıyor.avastı kurdum şimdi sileyim mi?
hocam nasıl kaldırabilirim yönetici izni istiyor veriyorum silmiyorAvastı silmesi de bir dert. Tam olarak silmek uğraştırıyor.
Uzun zamandır denememiştim ama hatırladığım kadarıyla başka bir program ile siliniyordu. Silmek için bile program istiyor. Bu yüzden güvenmiyorum işte avasta. Sanki virüsün kendisi gibi. Youtube de biraz araştırın çıkar illa.hocam nasıl kaldırabilirim yönetici izni istiyor veriyorum silmiyor
tamam hocam deniyorumUzun zamandır denememiştim ama hatırladığım kadarıyla başka bir program ile siliniyordu. Silmek için bile program istiyor. Bu yüzden güvenmiyorum işte avasta. Sanki virüsün kendisi gibi. Youtube de biraz araştırın çıkar illa.
Eh idare eder ama ben ücretsiz veya ücretli böyle şeylere de güvenmiyorum sözde.pc ye sızma olmasın ve virüs olmasın diye kuruyoruz ama kendileri sızıyor kendileri pc yi zorluyor kasıyor pcMerhaba ben bilgisayarıma avast antivirüs yükleyeceğim. Sizce iyi midir?
valla doğru söylüyorsunuzEh idare eder ama ben ücretsiz veya ücretli böyle şeylere de güvenmiyorum sözde.pc ye sızma olmasın ve virüs olmasın diye kuruyoruz ama kendileri sızıyor kendileri pc yi zorluyor kasıyor pc
Önermiyorum. Malwarebytes daha iyi bir seçenek olabilir.Merhaba ben bilgisayarıma avast antivirüs yükleyeceğim. Sizce iyi midir?
Kaspersky Yada Malwarebytes öneririm Avasta gelince kesinlikle önermiyorum bilgisayarımda trojan çıktı Avast yakalayamadı ama Kaspersky ile olayı çözdüm Kaspersky candırMerhaba ben bilgisayarıma avast antivirüs yükleyeceğim. Sizce iyi midir?
hocam biri diyor antivirüs yükleme diğeri diyor yükle sizce yüklemeli miyim?Önermiyorum. Malwarebytes daha iyi bir seçenek olabilir.
Eğer risk barındıran programlar kuruyorsanız bence şart. Ben her ihtimale karşı Malwarebytes kullanıyorum. Yine de takdir sizin.hocam biri diyor antivirüs yükleme diğeri diyor yükle sizce yüklemeli miyim?
Hocam zaten bilgisayara oyun,program vs. indirmiyorum bir eba canlı ders var başka bir şey yokbence herhangi bir Antivirüs programı Kullanmayın. windows defender gayet yeterli diğer programlar boşuna "RAM" + "işlemci" kullanır.
Defender kotubence herhangi bir Antivirüs programı Kullanmayın. windows defender gayet yeterli diğer programlar boşuna "RAM" + "işlemci" kullanır.
neresi Kötü ?Beni antivirüs e cevir daha yararlı oluyurum ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Defender kotu
hocam virüsleri tam temizlediğini söyleyemem ama kesinlikle virüs girmesini önlerMerhaba ben bilgisayarıma avast antivirüs yükleyeceğim. Sizce iyi midir?