Avast 8 İnt. Security yoksa Norton İnt Security 2013 mü ?

frknn-2013

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet arkadaşlar Avast 8 i denemek isitiyorum elimde avast internet security nin lisansı var avast internet security i kullanan arkadaşlar tavsiye ederler mi yoksa norton int securtiy kullanmaya devam mı edeyim ? cevaplar için şimdiden teşekkürler

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
avast 8 ücretsiz sürümünü kurdum, stabil, sistemi yormuyor, herhangi bir sorun yok.

emrahcoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avast İS kullanıyorum ve gerçekten tavsiye ediyorum.Sistemi yormadan işini iyi yapıyor.Norton İS 2013 de kullandım onunda sistemi yorduğuna şahit olmadım.Nortonda yanlış alarm olayı biraz fazla ve bulduğu şeyleri direk siliyor.Ondan sonra uğraşki geri yükleyesin.

yasaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Bence ihtiyacınız olan donanımı da dikkate almanız lazım.Bildiğim kadarıyla avast ta ebeveyn denetimi yok.Ben ebeveyn denetimi olmayan antivirüs programı kullanmıyorum.Ama dediğim gibi ihtiyaç meselesi.Virüs tanımlamada tahminimce Norton bir adım önde olabilir.Ama her ikiside bilgisayarı kasmadan yormadan işini yapan programlar tercih sizin.Ben olsam Norton İnternet Security'i seçerdim.

frknn-2013

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence ihtiyacınız olan donanımı da dikkate almanız lazım.Bildiğim kadarıyla avast ta ebeveyn denetimi yok.Ben ebeveyn denetimi olmayan antivirüs programı kullanmıyorum.Ama dediğim gibi ihtiyaç meselesi.Virüs tanımlamada tahminimce Norton bir adım önde olabilir.Ama her ikiside bilgisayarı kasmadan yormadan işini yapan programlar tercih sizin.Ben olsam Norton İnternet Security'i seçerdim.

cevabınız için teşekkürler ebeveyn denetimi benim için pek ihtiyaç değil önemli olan benim için sağlam fakat sistemi yormayan bir koruma bu özellikler avast 8 ve nortonda var bir kaç gün avastı deneyeceğim sonra nortona geri dönüş yaparım avast free sürümünü beğenmemiştim ama avast 8 int security gayet güzel olmuş :)