Avast 4.8 Home Edition (Resimli Anlatım)

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz en kaliteli antivirüs'lerden biri olan avast'ı nasıl indirip ücretsiz olarak license key alacağınızı aşağıda resimli olarak anlatacam
1- Avast 4.8 Home edition Türkçe indirin ve kurun http://files.avast.com/iavs4pro/setuptur.exe

2- Avast'ın sitesine gidiyoruz http://www.avast.com
3- Daha sonrasını aşağıda resimlerle anlattım sırayla takip edin
77214570.png

46309817.png

47355603.png

92796480.png

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
daha iyi olabilir bence, saol. :)
Yakın zamanda diğer anlatacağım şeyleri video anlatımlı olarak göstermeyi planlıyorum hatta video'yu flash a dönüştürüp yayınlamayı düşünüyorum hem daha çabuk yüklenir hemde daha iyi anlatılır :innocent:

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Anlatım için saol indirirdim ama avast pek iyi değil.

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Yakın zamanda diğer anlatacağım şeyleri video anlatımlı olarak göstermeyi planlıyorum hatta video'yu flash a dönüştürüp yayınlamayı düşünüyorum hem daha çabuk yüklenir hemde daha iyi anlatılır :innocent:

videoyu flash a donusturmek derken?

resimlerini cek, daha sonra onları flashta sanki videoyms havası vererek duzenle. mouse motion la ilerlet falan. yanılmıyorsam sdn nin eski egitim videoları (artk o kadr fazla yapmıolar, yazılım kısmı bitti bitcek:P) galiba o sekilde yapılıyordu. tabi resimlern boyutlarını kucultmeyi unutma 1024 te yaparsan yine buyk olur, 800 iidr.

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
videoyu flash a donusturmek derken?

resimlerini cek, daha sonra onları flashta sanki videoyms havası vererek duzenle. mouse motion la ilerlet falan. yanılmıyorsam sdn nin eski egitim videoları (artk o kadr fazla yapmıolar, yazılım kısmı bitti bitcek:P) galiba o sekilde yapılıyordu. tabi resimlern boyutlarını kucultmeyi unutma 1024 te yaparsan yine buyk olur, 800 iidr.
Yok bende BB Flashback diye bir program var (anlık görüntü kaydedici) onla istediğin formatta kaydediyorsun ayrıca istediğin her türlü formata çeviriyo buna .swf yani flash ta dahil ;) flash en çabuk yüklenen formattır her zaman video kategorisinde :whistling:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Avast kaspersky kadar iyi olsaydı bu şeyi yapmazsam şerefsizim derdim ama avast pek iyi değil.

xxmanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ExCeLLeNT,bu kadar abartıp kaptırma kendini.
arkadaş abartmıyor doğruları sölüyor en basit avkiller.bat dosyası bile avastı ve türevi tüm antivirusleri kapatırken tek kaspersky kapanmıyor nedendir acaba bunu sorun önce avastın o programlayıcısı olan arkadaşlara..

son.durak.27

Profesör
Reaksiyon puanı
11
baktım da herkez avastı kötümsüyor. ben avast kullanıyorum ve cokta memnunum. bence ücretsiz anti virüs yazılımı olarak en başarılısı avast derim. bide bir gercek var ki kaspersky gibi anti virüs yazılımı yok