AV Comparatives Retrospective/Proactive Testi Kasım (2010)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Gene G-Data Yeni çıkan Malware'lere Karşı 1 inci Sırada Sıralama Daha önceki ile Hemen Hemen Aynı!

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Kullanıcının test sonuçları da önemli :)

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Benim Favorim Ve Bir Daha Başka Antivirüs Denemiyecem Diye Söz Verdiğim Eset Smart Security'dir

Diğerlerinden Çok Çektim Çünkü !

sevgılı kardesım nod 32 eset sılemıyor dıyorlar sen ne dusunuyorsun tespıt ıyı ama sılme sıfır denıyor

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
sevgılı kardesım nod 32 eset sılemıyor dıyorlar sen ne dusunuyorsun tespıt ıyı ama sılme sıfır denıyor

hikaye o. gelişmiş ayarlardan temizleme seçeneğini katı kurallı temizlemeye al. silemeyeceği hiçbi şey yok.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Ben 4 aydır kullanmıyorum Antivirüs kafam rahat.:D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
eminim onlarda senin iftiralarından çekmişlerdir :)

kaspersky forever :D

Bende Oluyordur Birtek :) Ama Hepsi İnternetimi Felç Ediyor Özellikle Kaspersky . Kaspersky Tarama Dışı Dediğim Dosyayı Virüslü Diye Silmeye Çalışıyor Hatta Bilgisayarımı Yeniden Başlatıyor . Böyle Antivirüsün ben !!!!

Neyi Silememiş Hangi Virüse Karşı Çaresiz Kalmış Biri Bi Söylesin Bana Hatta Virüsü Arşivleyip Yollasın !? Kulaktan Dolma Şehir Efsanesi İle Olmaz bu İşler .! Ben 3 Senedir ESET Kullanıyorum Hiç Virüs Yüzünden Bilgisayarıma Format Atmadım .! Warez Sitelerden de Çıkmam :)

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
senelerın fırması norton dıkkat ettınızmı 3 yıldır cok sonuclar alıyor