Potansiyel olarak istenmeyen yazılımlar için algılama oranları
![]()
Ben 2 Gündür MCaFee Deniyorum ! Şu an için Çok Memnunum Diyebilirim Virus Archive 'den Sürekli Virüs ,Backdoor , IRC bot ,Trojan/Sniffer Ve Vb.Türü Potansiyel Tehditlerle Test Ediyorum Şu Ana Hiç Birini Kaçırmadı
bi sıralar yanlış alarm veriyordu sık sık. sistem kullanımı nasıl peki? sistemi sömürüyor mu?
avg internet security kullanıyorum. korkmalı mıyım?
evet %0.1 ile![]()
Arkadaşlar buradaki sıralama sizleri yanıltabilir. Özellikle şu "potansiyel" sözcüğü çok önemli bir şey. Yanlış anlamalara yer vermemek için özellikle değinmek istedim çünkü Pandanın 1. çıkması olup olmadık her şeyi virüs diye algılıyor olması olabilirAma bu da onun iyi olmadığını göstermiyor tabi ki. Gene de bu veriler en iyilerin sıralanışı değildir, bunu belirtmekte yarar var.
McAfee 'yi Denemeye Devam Ediyorum Ve Mükemmel Gidiyor ! %0 Sızıntı Oranı Var Şu Ana Kadar!
Aslında Bu Başlığa Kategoriler Halinde Virüs Archive Sitesini Verip Kendi AV Programlarını Denemelerini Sağlayabilirim Ama Olur mu Bilmem !? Gerçi Sorumluluk Sonuçta Kullanıcının Kendindedir Ama
bi sıralar windowsları çökertmişti. her yerde haberi çıkmıştı. o zamandan beri kullanmaya tırstım. madem senin testlerinde başarılı gidiyor bi ara denicem![]()
shadowknight Önerime ne Diyorsun Açam mi Öyle Bir Konu Veya Her Gün Değişik Kategoriden Virüsleri ben Paylaşayım !? ?
Ben 2 Gündür MCaFee Deniyorum ! Şu an için Çok Memnunum Diyebilirim Virus Archive 'den Sürekli Virüs ,Backdoor , IRC bot ,Trojan/Sniffer Ve Vb.Türü Potansiyel Tehditlerle Test Ediyorum Şu Ana Hiç Birini Kaçırmadı
sevgılı kardesım merhaba NIS 2011 denedınmı denemenı tavsıye ederım dıkkat ettıysen av testte devamlı 3 yıldız alıyor
performans/zararli yakalama oranina göre sıralarsak ess ilk sirada yanlıssa düzeltin??
NikeSteeL test virüsleri konusunda izin alabildin mi?
haklı olmak her zaman suçtur zaten
üstteki 2 kişi editlenmesin kalsın öyle
ben bi soruyum sana dönerim.Sormadım shadowknight Çok Kararsız Kaldım . Şimdi Bilmeden Biri Çalıştırır Sonra Bana Kaynar (Yok Kardeşim Çalıştırmış Yok Amcamın Oğlu Çalıştırmış ) Virüsü Gerçi .exe Olarak Değil Sadece Zararlı kod olarak Arşivlenmiş Halde Ama ! Sisteme Zararı Olurmu Bilmiyorum ?