audiodg.exe işlemini sonlandırırsam ne olur?

forumgezgini

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
15
işe yaramaz 3 tane dll dosyasını silmek istiyorum ama üçüde audiodg.exe üzerinden açık audiodg.exe yi görev yöneticisinden işlemini sonlandırırsam bir şey olur mu?

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
DLL dosyalarının içinde yapılar var. O yapıları kullanan başka bir uygulama servis yok ise sıkıntı olmaz. Denemen gerekir. En fazla sistemin kendini yeniden başlatır. Belki kapatmana izin bile vermeyebilir.

forumgezgini

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
15
DLL dosyalarının içinde yapılar var. O yapıları kullanan başka bir uygulama servis yok ise sıkıntı olmaz. Denemen gerekir. En fazla sistemin kendini yeniden başlatır. Belki kapatmana izin bile vermeyebilir.
daha önceden böyle bir şey yapmıştım ve bilgisayar tuhaf bir şekilde kapanmıştı 5 dk beklememe rağmen açılmamıştı mousepadden tıkla tıkla yaptım mucizevi bir şekilde açıldı - normalde 10 saniyede falan açılıyor - sıkıntı olmaz demi?

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
daha önceden böyle bir şey yapmıştım ve bilgisayar tuhaf bir şekilde kapanmıştı 5 dk beklememe rağmen açılmamıştı mousepadden tıkla tıkla yaptım mucizevi bir şekilde açıldı - normalde 10 saniyede falan açılıyor - sıkıntı olmaz demi?
Bir dosyanın kapatılması bu tip bir arızaya sebep olmaz.(tekrar açılma problemi) Belki cihazınızda farklı bir problem olmuş olabilir. Sistem açıkken gerekli olan servisler bellidir onlarda her yeniden başlatmada yerini alırlar. Sıkıntı olmaz.

forumgezgini

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
15
Bir dosyanın kapatılması bu tip bir arızaya sebep olmaz. Belki cihazınızda farklı bir problem olmuş olabilir. Sistem açıkken gerekli olan servisler bellidir onlarda her yeniden başlatmada yerini alırlar. Sıkıntı olmaz.
Anladım, teşekkürler. Bir gelişme olursa yazarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir dosyanın kapatılması bu tip bir arızaya sebep olmaz.(tekrar açılma problemi) Belki cihazınızda farklı bir problem olmuş olabilir. Sistem açıkken gerekli olan servisler bellidir onlarda her yeniden başlatmada yerini alırlar. Sıkıntı olmaz.
peki secomn64.exe sıkıntı çıkarır mı eğer işlemini sonlandırırsam?

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
1612201384103.png

Çıkmaz