Audi - Bmw - Mercedes

Sizin tercihiniz hangisi

• Audi

Kullanılan: 6 26.1%
  • Bmw

Kullanılan: 9 39.1%
  • Mercedes

Kullanılan: 8 34.8%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

KarabelaGustavo

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Selam arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi hangi arabayı neden tercih edersiniz
Ben Mercedes tercih ediyorum Carl Benz'in sözüyle devam ediyim "Gökteki yıldızları tanrı,yerdeki yıldızları ben yarattım."

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Konfor ve lüks olarak mercedes benim de tercihim olur .

Ama cool bakımından diğerlerinden farklı olan Audi benim için daha önde :)

Audiye binince daha farklı hissediyorsun

Tony Stark

Profesör
Reaksiyon puanı
1,315
Sadece sürüş dinamikleri için dahi BMW'yi tercih ederim.

Yasuobilal2007

Profesör
Reaksiyon puanı
952
Bmw tabiki Bmw genç arabasidir atiktir
Mercedes yaşli arabasidir konforludur

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Konfor istiyorsanız Mercedes, sportiflik istiyorsanız BMW, tasarım istiyorsanız AUDI . Ben şahsen dönem dönem ayırıyorum. 1998-2006 BMW tek atar. 2007-2019 Mercedes. 2020 den itibaren ise AUDİ ama Audi nin devri ne kadar sürer bilemiyorum. Şahsen gönlüm BMW de

Son düzenleme:

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Tabii ki Merso.
Merso > Audi > BMW

Reaksiyon puanı
6,371
Mercedes'in kalitesi hiç birinde yok. BMW'nin hissiyatı, kalitesi, ve saygınlığı mercedes'in bence yarısı değil. Audi zaten son zamanlarda sadece tasarım yapmaya başladı. Mercedes hala aşırı kaliteli, aşırı saygın, aşırı sağlam (Malzeme sağlamlığı anlamında değil) bir araba. BMW'nin performansı da hiç birinde yoktur. BMW çok atiktir. İçinde gaza basınca araba altınızdan halı gibi kayar zannedersiniz. Audi ise tasarımda çok iyi. Ama sadece tasarımı çok iyi. RS 6, RS 7 son iki yıldır çok kötü bence sadece tasarım var. Kısaca audi artık olmaz. BMW performanslı ama bence kalitesiyle, komforuyla, sağlamlığıyla, hizmetiyle, marka olarak da kesinlikle mercedes.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Mercedes diyorum. Bir gün binmiştim arka koltuğa 5 kişi sığıyor. Arabanın her yeri özellik fışkırıyor.

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Mercedes'in kalitesi hiç birinde yok. BMW'nin hissiyatı, kalitesi, ve saygınlığı mercedes'in bence yarısı değil. Audi zaten son zamanlarda sadece tasarım yapmaya başladı. Mercedes hala aşırı kaliteli, aşırı saygın, aşırı sağlam (Malzeme sağlamlığı anlamında değil) bir araba. BMW'nin performansı da hiç birinde yoktur. BMW çok atiktir. İçinde gaza basınca araba altınızdan halı gibi kayar zannedersiniz. Audi ise tasarımda çok iyi. Ama sadece tasarımı çok iyi. RS 6, RS 7 son iki yıldır çok kötü bence sadece tasarım var. Kısaca audi artık olmaz. BMW performanslı ama bence kalitesiyle, komforuyla, sağlamlığıyla, hizmetiyle, marka olarak da kesinlikle mercedes.
Dediklerinize aynen katılıyorum. Audi nin 2000 lerdekli tasarımı sanki lüks bir markanın tasarımları değilde tamamen Volkswagen. Ama hakkını yemeyelim. Son dönemde tasarım olarak müthiş bir iş çıkardılar.

Reaksiyon puanı
6,371
Dediklerinize aynen katılıyorum. Audi nin 2000 lerdekli tasarımı sanki lüks bir markanın tasarımları değilde tamamen Volkswagen. Ama hakkını yemeyelim. Son dönemde tasarım olarak müthiş bir iş çıkardılar.
Tasarım zaten inanılmaz özellikle stop lambaları çok iyi başka bir şey yok.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
BMW. Çok seviyorum ya arabaları resmen yakışıklı karizması var?
images (35).jpeg

Hasan Burus

Sadece bildiğim konular hakkında yazarım.
Reaksiyon puanı
108
Tasarım, konfor ve sürüş anlamında sadece Audi. Uzun yolda Mercedes ve BMW, Audi'den daha fazla yoruyor.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Şu haldeyken bırak arabayı elektrikli scooter bile alamıyorum bu kadar param olsa yine bunları almak yerine volvo tercih ederdim sağlamlık 1. Sırada gelir.

KarabelaGustavo

Asistan
Reaksiyon puanı
52
IMG_20200620_200739.jpg
tasarım konfor prestij sürüş uzun-kısa yol Yıldız her zaman öndedir

İ. MertCan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Tarihte ilk olan; buna bağlı olarak sahip olduğu tecrübesinden dolayı Mercedes-Benz. E,G ve S serisinde bana göre kusursuz. Asfaltın uçan halıları. Konforlu ve klas otomobiller; ancak bu "atik olmadığı, yaşlı otomobili olduğu(!)" anlamına gelmiyor. Boşuna dünyda tek olmadıklarını düşünüyorum ve savunuyorum.

Audi ise benim için diğer bir seçenek. Burayı kısa kesiyorum ve tavrım şu; "Love Quattro.".

BMW tarafına gelecek olursak...

Büyük konuşmuş olmayayım, ama ben BMW'ye binmem. Neden diye soracak olursanız, BMW'deki malzeme kalitesi genellikle -bana göre- diğer iki rakibe göre düşük. BMW'nin verdiği his, diğerlerine göre az. Azlıktan kastım basitlik. Mesela bir Mercedes ile yanlamak her babayiğidin harcı değil.

Not: Hepsi iyi marka olduğu için binilebilir. Ancak ben bu üçü arasında en iyiden iyiye göre sıraladım.

Sonuç olarak, alacak olursam tercih edebileceğim araçlar:
MB = E-G-S serileri.
Áudi = A serisinin neredeyse tamamı (A1 ve A2 hariç.).
BMW = 1-3-5 serileri.(Hani o da alternatif olarak ?).

Her ne kadar BMW ve Mercedes Benz iki ezeli rakip olsa da, ben kaliteden yanayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tarihte ilk olan; buna bağlı olarak sahip olduğu tecrübesinden dolayı Mercedes-Benz. E,G ve S serisinde bana göre kusursuz. Asfaltın uçan halıları. Konforlu ve klas otomobiller; ancak bu "atik olmadığı, yaşlı otomobili olduğu(!)" anlamına gelmiyor. Boşuna dünyda tek olmadıklarını düşünüyorum ve savunuyorum.

Audi ise benim için diğer bir seçenek. Burayı kısa kesiyorum ve tavrım şu; "Love Quattro.".

BMW tarafına gelecek olursak...

Büyük konuşmuş olmayayım, ama ben BMW'ye binmem. Neden diye soracak olursanız, BMW'deki malzeme kalitesi genellikle -bana göre- diğer iki rakibe göre düşük. BMW'nin verdiği his, diğerlerine göre az. Azlıktan kastım basitlik. Mesela bir Mercedes ile yanlamak her babayiğidin harcı değil.

Not: Hepsi iyi marka olduğu için binilebilir. Ancak ben bu üçü arasında en iyiden iyiye göre sıraladım.

Sonuç olarak, alacak olursam tercih edebileceğim araçlar:
MB = E-G-S serileri.
Áudi = A serisinin neredeyse tamamı (A1 ve A2 hariç.).
BMW = 1-3-5 serileri.(Hani o da alternatif olarak ?).

Her ne kadar BMW ve Mercedes Benz iki ezeli rakip olsa da, ben kaliteden yanayım.
Aynı zamanda da AMG, M ve RS arasından AMG veya RS tercihim.

Son düzenleme:

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Selam arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi hangi arabayı neden tercih edersiniz
Ben Mercedes tercih ediyorum Carl Benz'in sözüyle devam ediyim "Gökteki yıldızları tanrı,yerdeki yıldızları ben yarattım."
Bu üçü arasından BMW. Ama Japon spor arabalarını daha çok beğeniyorum.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Oyum kesinlikle Audi'den yana