Ati radeon 9550 siyah ekran sorunU

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cnr22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cnr22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herşey çok güzel undergraud veya mostwanted vb. oyunlarde oyun acıldıktan sonra siyah ekran oluyor yazıların bazı karakterleri gözüküyor bazıları gözükmüyor kafayı yicem neden böyle oluyor:(

cnr22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en güncel driver i kurdum directx i güncelledim işletim sistemini güncelledim.tabi ilk önce format attım sonra güncelledim olmuyor anlamadım gitti.oyunda sorun var dedim başka oyun kurdum aynı sorun devam ediyor :(

tutku44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bendede var atı9550 256 mb 400wattlık powerim yandı ikinci el bir tane 300wattlık aldım sorun başladı sorun powerdan kaynaklanıyor powerin kaç watt olduğunu yazarsan iyi olur

tutku44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bendede var atı9550 256 mb 400wattlık powerim yandı ikinci el bir tane 300wattlık aldım sorun başladı sorun powerdan kaynaklanıyor powerin kaç watt olduğunu yazarsan iyi olur
biraz önce kendi kendime power değilde acaba antivirüsten olabilirmi diye düşündüm eset smart security vardı kaldırdım kasper internet security yükledim sorun çözüldü ama anlamadığım birşey var daha önce 400watlık powerla eset smart security yüklüyken oynayabiliyordum şimdi ne oldu anlamadım eseti yükleyince tekrar sorun başlıyor diğer arkadaşlar açıklarsa sevinirim

cnr22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende eset kullanıyorum hiç aklıma gelmedi deneyim hemen

power eski kaç watt olduğunu bilmiyorum onuda test edeyim.teşekkürler