ATI EKran Kartı Güncelleme

N.Amrabat

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
Ben oyunların daha iyi çalışması ya da açılması için bugün ekran kartı güncellemesi yaptım.AMD'nin sitesinden seçtim özellikleri indirdim,kurdum.Kurulum sırasında ekran siyah olarak kaldı 2-3 dk.Bekledim açılacağı yoktu tuştan bilgisayarı kapattım.Açtığımda ekran yani her şey büyümüştü kötü olmuştu.Eski bilgisayar gibi.Çözünürlükten falan değişmiyordu sistemi geri yükleme yaptım düzeldi.İlk olarak ekran kartı güncellemenin ne gibi faydaları olur onu öğrenmek istiyorum.İkinci olarak ise drive güncelleme programları var.Bunları ne kadar güvenlidir,sisteme uygun driverı yükler mi merak ediyorum? Eğer soruların yanıtı olumsuzsa ekran kartımı nasıl güncelleyeceğim?

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Yalnış driver yüklemişsiniz ondan dolayı dediğiniz olay olmus amd'nin buradan otomatik driver bulma yazılımı var onu bilgisayarınıza kurarak onun buldugu driveri yükleyin bilgisayarınıza ekran kartının sürücüsünün güncel olması ekran kartını en verimli şekliyle kullanmanıza yarar,çaliştir'a dxdiag yazarak ekran kartınızın detaylı bilgilerini göre bilrsiniz driver bulma yazılımlarından güvenli olanlar var fakat en güvenli olan üreticinizin sitesinden driverlarınızı indirip kurmaktır kolay gelsin

N.Amrabat

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
Yalnış driver yüklemişsiniz ondan dolayı dediğiniz olay olmus amd'nin buradan otomatik driver bulma yazılımı var onu bilgisayarınıza kurarak onun buldugu driveri yükleyin bilgisayarınıza ekran kartının sürücüsünün güncel olması ekran kartını en verimli şekliyle kullanmanıza yarar,çaliştir'a dxdiag yazarak ekran kartınızın detaylı bilgilerini göre bilrsiniz driver bulma yazılımlarından güvenli olanlar var fakat en güvenli olan üreticinizin sitesinden driverlarınızı indirip kurmaktır kolay gelsin

Tamam.Onu deneyeceğim.Teşekkürler.Peki RAM güncellemenin yolu da var mı? Yoktu heralde.

N.Amrabat

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
Yine siyah ekran oldu ama bu sefer daha fazla bekledim ve oldu.Autodetect yani verdiğin linkteki program en son sürüm yüklü diyor.

tarik-_-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
aynı sorun bende de var kardeş ya bir kere düzelttik bir arkadaşla birlikte sonradan pc çökünce gitti canım ayarlar işin enterasanı kendi buluyor indiriyor güncelliyor ama sanki program kurulmamış gibi ekran kartı kaldırılmış gibi devam ediyor.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Laptopum 10 senelik,microsoftun driverı yüklü.Aslında ati radeon x press 1250.Ama kendi sitesinde bile yok.Hayret.

crazymurat34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Windows 10 yükleyin zaten kendi her driver yüklüyor internetiniz açık olsun işte bu kadar ugraşmassınız.