ATİ ekran kartı ekran kararma sorunu

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
BEYLER bende 5470 ekran kartı var yenı surum yukledım ekran karardı ekrana ancak ısık tutunca gorebılıyorum mecbur kaldırdım driveri suan bos duruyo yenı yukleyıncede aynı sorun napıcam sasırdım:hammer:

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ya kardeşim bi cevap yazin

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
hadi muhabbeti kızıştıralım. sorunsuz driver sürümüne geri döndün mü ? hangi marka alette kullanıyorsun bu kartı?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
BEYLER bende 5470 ekran kartı var yenı surum yukledım ekran karardı ekrana ancak ısık tutunca gorebılıyorum mecbur kaldırdım driveri suan bos duruyo yenı yukleyıncede aynı sorun napıcam sasırdım:hammer:

HD5470 onbart grafik kartı var, Bu onbard kart hybrid olarak çalışır, siz sürücüyü güncelleyince iki kartta devreye girdiği için ekran kararıyor, Aygıt yöneticisinden intel graphicsi devre dışı bıraktıktan sonra ekran kartınızın en güncel sürümünü indirip kurun..

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Güç kaynağından gelen güç ile ilgili bir sorun ekran kartına yetirence güc gelmiyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ekran kartın üzerine bak 6 pinli bir giriş varmı varsa PSU da gelen 6 pinli kabloyu ekran kartına tak yoksa Ekran kartı icin 6 pinli olan bir PSU alman lazım ama lakin bazı ekran kartlar ı güc besmesini anakart üzerinde alırlar ekran kartına yakın bir yerde 6 pin girişi olan yer var oraya o 6 pin kabloyu tak.

böyle bir kablo alman lazım veya psu almana gerek kalmaz

AEA39515E762488D9B1693261751439F.jpg

2 secenek ise de senin dediğin gibi yeni sürücü yüklemeden dolayı ekran kartı sürücüsünü kalıntılarıyla izleriyle tamamen bilgisayarından kaldırma

ekran kartı tamamen kaldırmak icin buradakileri uygula.

Burdan

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Güç kaynağından gelen güç ile ilgili bir sorun ekran kartına yetirence güc gelmiyor

Ekran kartın üzerine bak 6 pinli bir giriş varmı varsa PSU da gelen 6 pinli kabloyu ekran kartına tak yoksa Ekran kartı icin 6 pinli olan bir PSU alman lazım ama lakin bazı ekran kartlar ı güc besmesini anakart üzerinde alırlar ekran kartına yakın bir yerde 6 pin girişi olan yer var oraya o 6 pin kabloyu tak.

böyle bir kablo alman lazım veya psu almana gerek kalmaz

AEA39515E762488D9B1693261751439F.jpg

HD5470 Mobil ekran kartıdır, içerisinde onbart grafik kartı var, Bu onbard kart hybrid olarak çalışıyor, ikisi açık olunca bilgisayar kaldıramıyor bu yüzden de ekran kararıyor..

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
HD5470 Mobil ekran kartıdır, içerisinde onbart grafik kartı var, Bu onbard kart hybrid olarak çalışıyor, ikisi açık olunca bilgisayar kaldıramıyor bu yüzden de ekran kararıyor..

haklsıın ben ekran kartım kararıyor görünce Direk masaüstü diye düşünerek yazdım Doğru HD 5470 mobil ekran kartı :)

ozaman arkadaş bu ekran kartın driverini ordan burdan veya Amd Nvidia intel indirmesin direk kendi Laptop sitesinden indirip kurması lazım eskide olsa driver version kesinlikle notbook markası neyse onun sitesinde indirsin.

yoksa sorunu kolay kolay cözemez biraz zahmet ister bilgi ister.

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Aynı karttan bendede var. Şuan 13.11 beta surumu yuklu hıcbı sorun yok bende. Hangı versıyonu kullanıyosun 13.8 den 13.11e kadar setupları var bende. Bidefa bu kart basımı agırtmıstı saklıyorum bundan sonra

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
13.9 ve 13.11 denedım yok aynı sorun kararıyo suan yok ama cozunurluk falan aynı oyunlardada sorun yok ama yınede driver olsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorunu ben de yaşıyorum şu an ve aygıt yöneticisinde intel ekran kartını göremiyorum. yenisini kaldırıp cd deki ekran kartını tekrar yükledim ama şimdi de oyun açmıyor. Nasıl halledebilirim???