ATI Catalyst programını sildim [Çözüldü]

Vedat Özgül

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanlıslıkla program ekle/kaldırdan ATI Catalyst programını sildim.Bildiğim kadarıyla bu program ekran kartımın driverıydı.Arastırdım ve en az 10 tane catalyst manager download programı indirdim ve yukledim ancak ekranım hala asırı derecede buyumus durumda..Acaba indirip kurulumu yaptıktan sonra ayrıca bir şey yapmalımıyım yoksa yanlıs programı indirmiş olabilir miyim?

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
denetim masasından ekran çözünürlüğünüde değiştir.

SeeYouInHell

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Uygun driverı yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Hala olmadıysa masaüstü sağ tık --> ekran çözünürlüğü tıklayıp uygun çözünürlüğü seçebilirsiniz. (Win7 ve vista için geçerli) Xp için ise masaüstü sağ tık --> özellikler --> ekran (görünüm de olabilir tam hatırlamıyorum) seçip çözünürlüğünüzü ayarlayabilirsiniz.

mehmet_497

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ekran kartının modelini biliyor musun? nvidia nın auto driveri var ati'nin sitesine bakarsan belki bulabilirsin

ttm

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Driverı silmeden önceki zamana sistem geri yükleme yap.

Vedat Özgül

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sistem geri yuklemeyle iş halloldu herkese tesekkurler

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Sistemi Nasıl geri yükleye bilirim
Bilgisayarıma sağtık/Özellikler/Gelişmiş Sistem ayarları/Sistem koruması/Sistemi geri yükleme'yi tıklayın. Yönergeleri izleyin. Sorun yaşadığınız tarihten önceki yükleme bölümünü seçin, geri kalanını windowsa bırakın. Sistem geri yükleme Denetim masasındada bulunur.

Ayrıntılı bilgi için;
[video=youtube;94BbCZDyxxY]http://www.youtube.com/watch?v=94BbCZDyxxY[/video]

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Bilgisayarla verilen CD yi kur :) en uygun driverin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba Ben yanlıslıkla denetim masasından amdyi sildim online bir oyun oynuyorum oyuna girerken log hatası veriyor sorry 3d diye bir hata nasıl yapabilirim ?