ATI Catalyst 9.12 Yayınlandı

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Ekran kartınız oyunlarda hata mı veriyor? ATI kullanıcılarına müjde! Yeni yayınlanan Catalyst, problemler giderilmeye çalışılıyor.

Son zamanlarda en popüler ekran kartı üreticisi ATI oldu. Zira firmanın DirectX 11 desteğiyle satışa sunduğu 5000 serisi modelleri (5970 incelemesi için tıklayın) performanslarıyla dikkat çekerken, bir yandan da The Saboteur oyununda ATI yongalı kartlarla alınan hata, dünyaca ünlü grafik kartı üreticisini gündemden düşürmüyor.

ATI1261125364.jpg

Firma, bugün itibariyle yayınladığı sürücüsüyle, özellikle oyunlardaki problemleri gidermek istiyor. Versiyon numarası 9.12 olan Catalyst, HD 3000, 4000 ve 5000 serisi kartlarda, bazı oyunlarda ortaya çıkan bug'ları gideriyor. Ayrıca OpenGL 3.2 desteği de getiren yeni yazılım, CrossFireX ve Eyefinity özelliklerini 5000 serisi kartlara uyguluyor. Son olarak yeni Catalyst, 4800 ve 4700'lere DX10.1 desteğini adapte ediyor... Catalyst 9.12'yi indirmek için aşağıdak link'leri kullanabilirsiniz.
:: ATI'nin yayınladığı sürücülerden memnun musunuz?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

s7v7n

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Oyunların hepsi(%98) nvidia sponsorluğunda çıkıyor, ati'de deli gibi sürücü çıkarmak zorunda kalıyor. Yamalı bohça gibi driverları var. Bir daha kart alırsam nvidia olacak. Ayrıca feedback'leride doğru düzgün değerlendirmiyor, müşteri hizmerleri berbat.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
ATI bu işi Çok Ciddiye Alıyor Sürücü Ve Ekran Kartı Yöneticilerini Sürekli Güncelliyor

Güncellenen Sürücü Her Zaman İyidir!

Sanırım X Serisi Ekran Kartları için 9.12 Yayınlanmamış

paradox666

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok hocam yok gene saboteur da donma oluyor. Yani Bu güncellemenin saboteur için hiç bir önemi yok.

Av@LioN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yukarda "S7v7n" dediği gibi günümüzdeki oyunların çoğu nVidia destekli çıkıyor bu durum haliyle ATI kartlarda sorun yaratıyor.Ben uzun yıllar nvidia kullandım,ilk defa ATI kart aldım oda şuan kullandığım HD4850 modeli.nVidia marka kartım varken sürücü çıkmasına rağmen en az 3 ayda bir driver güncellerdim, ama üst satırdaki sebep yüzünden ATI kartımda heray sürücü güncellemek zorunda kalıyorum. Gelin görünkü NFS Shift,Saboteur,GTA4 ve ismini şuan hatırlayamadığım bazı oyunlarda sorunlar yaşadım.Bende birdahaki sefere nVidia alacağım.

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Valla sürücü çıkması hiç çıkmamasından iyidir bence.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Of ya the saboteuru bende yükledim loading ekranından sonra açılmadı ses var ses dediysem uçak sesi ya da yağmur sesi var görüntü yok.Nvidia karta sahibim ve araştırdığıma göre çoğu kişinin oyunu menüde takılıyormuş ati, nvidia farketmez the saboteur oyunu için genel bir sorun bu takılmalar,donmalar,oyuna girmemeler he Ati de daha fazladır bu sorunlar onu bilemem ama her kartta oluyormuş.EA oyun çıkmadan Pandemic Studiosu kapattı adamlar daha deneme fırsatı bile bulamamışlardır belki kaç gündür de the saboteura yama bekliyorum of ya o kadar uğraş oynayama birde world in conflict %61 de kaldı ilerlemiyor.

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Memnunum indirdim yükledim ama bu ay ati catalyst control center'in yenisi çıkmamış hala 9.11...

Pyrotoxin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu sorun saboteur un gevşekliğin den kaynaklanıyor. Bir kaç oyunda hata gördünüz diye nvidia diye diretmenin anlamı yok.