Ateist misiniz? Bırakın tanrıyı gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
helitron bilime karşı olan kimse yok burda seninle sadece yaratılış konusu hakkında karşılıklı konuşmalar oluyor ama sen insanlara inandıkları şeyin yanlış olduğunu her şeyin bilimle çözülebiliceğinden bahsediyorsun kişisel görüşün bu bilimle çözülecek bir çok şey olabilir bahsettiğin gibi genetik sorunlarda bu şekilde çözülecektir elbet bu neden böyledir bilim ve ilim ALLAH'ın insanlara bir nimeti olmuştur çünkü insanlara bir yol olarak verilmiştir eğer dediğin gibi her şeye rabbimiz direk olarak müdahele etmiş olsaydı o zaman yaratılış gayemizin dışına çıkmış olurduk demek ki bilim kötü değildir yanlışta değildir ama her şeyinde çaresi değildir eğer öyle olsaydı ölüm olmazdı diyorsun ki bilim geliştikçe her şeyin çaresi bulunacaktır belki öyle olabilir fakat bilim ilerledikçe neden insanlar yaratılışa inanıyorlar onu anlamış değilim.

mkayan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim şahsi görüşüm mkayan isimli şahsın bu forumda durmasının artık bir espirisi kalmamıştır çünkü kendisi tamamen saptırma ve kardeşlerin aklını bulandırmaya yönelik davranmaktadır ve budurum fitneye sebeb vermektedir.

çok şaşırdım da buna sen mi karar veriyorsun?
bir tane hakaret, aşağılayıcı söz saptırma mesajımdan örnek verebilir misin?!?
bugüne kadar yazdığım mesajları okuma imkanına sahipsin;
yoksa yine demagoji mi yapacaksın!

openline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Din bir afyondur insanı kendi emeğinin ürününe yabancılaştırı beynini uyuşturur bakınız akp dinden çıktı ama adı çıkmış bi kere muhafazakar diye halkın beynini din kisvesiyle uyuştururarak gücüne güç katıyorlar.

ahlatt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben tüm mesajları iki kere okudum yorum yaparken karşıdaki insanı haksız yere incitmeyeyim diye.

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kime sorduğun farkeder mi?
burası açık bir forum alanıysa yanlış gördüğüm veya katıldığım konulara müdahil olabilme hakkını kendim de görüyorum.

ayrıca ben maalesef dediğin durumun tam tersini görüyorum...
bazı şeyler işinize gelmediğinde nedense açık bir forum demokrasi düşünce özgürlüğü diyorsunuz biz konuştuğumuzda siz yanlış biliyorsunuz diyorsunuz ama burda yapılan bir takım düşüncelere karşı ses çıkarmadan kabulenmemizi bekliyorsunuz diliniz iyi laf yapabilir fakat boş teneken çıkan ses gürültülü olurmuş bilmem anlatabiliyormuyum.

Helitron

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öss ye girerken hazıranıyosun sana çıkabilicek ve çıkacak her sorudan bilgi veriliyo çalışırsan kazanırsın çalışmazsan kazanmazsın bukdar basit
allah insanları yaratı dünyaya atıp hadi ne haliniz varsa görün dememiş
tüm dünya nimetlerini vermiş el vermiş ayak vermiş akıl vermiş mantık vermiş sen allahın verdiği akılla onu inkar ediyosun utanmasan ben tanrıyım diyiceksin ama maçan yemiyo
papağanlarda konuşuyo insanlar gibi ne yani pağanız mı diyelim şimdide
ozaman kemik yapısı maymun düşünme olarak maymundan ve diğerlerinden ileri konuşma olarak papağan oluyoruz insandan başka herseyiz öylemi kendi açıma kabul etmiyorum ama senin açından tamamen öyle
ozaman maymun atamızsa neden bi fıstığa deli oluyo neden eğitilip insan dünyasına dahil olmuyolar bi kısmı evrimleşmiş bi kısmı hala evrimleşememiş
neden insanlar atalarını kafeslerde muzla fıstıkla besliyo sen utanmıyomusun atalarının kafeste tutulmasına neden karsı çıkmıyosun al dedeni nineni öptür :mrgreen:çocuklarına ellerini
bu arada siz nerde yanlış yapıyosunz
siz süreki darvini ataizmi satanizmi inceliyosunuz bunlar üzerinden mantık yürütüyosunuz bildiğiniz üçbeş şeyi oda kulaktan dolma üç beş bilgiyi bunlarla karsılastırıp yok diyip işin içinden çıkıyosunuz nefsinize bu daha kolay geliyo ama onlarıarastırdığınız kadar önyargısız bi şekilde kuran-ı kerimide okusanız anlasanız içinizdeki bu büyük boşluk anlamsız saçma sapan sorular gidicek aradığınız cevapları bulucaksınız yolunuz karanlıktan ayndınlığa çıkıcak
kendi karanlığınıza ortak aramak yerine ışığa giden yolda biraz çaba sarf etmiş olsanız emeklerinizin karsılığnı alıcaksınız

ben burda sorularımın cevaplarını göremedim...

mehmet

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Hayırlı akşamlar arkadaşlar;

Konumuz son yazılan mesajlardan da anlaşılacağı üzere;konu hakkında yorum yapmaktan ziyade karşılıklı atışmaya döndüğü için ve daha fazla birbirimizi üzmemek ve kırmamak üzelerek konumuzu sonlandırıyorum.

Yazık oldu o kadar emeklere ve mesajlara.

Saygılarımla

Cümlemize hayırlı tatiller arkadaşlarım.

Not:Bu konuya cevap hazırlayıpta yayınlayamayan arkadaşlar, bana özel mesaj atabilir.

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Nedense bu tarz konuları sevmiyorum. Huyum kurusun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...