Ataşehir mi Maltepe mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bsgur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bsgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Merhabalar. Bu iki ilçe arasından hangisi daha iyidir? Hangisi genç yaşlara daha çok hitap ediyor? İyi ve kötü yanları nelerdir? Yardımcı olur musunuz? Maltepe'nin sahil kısmını övenler var. Önerilerinizi bekliyorum. Biraz konu dışında bir konu, kusura bakmayın.

bsgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
bana kalıcak olursa maltepenin küçükyalı tarafları gayet güzel. Ataşehir bana kasıntı geliyor.
Sizinde dediğiniz gibi çevremde Küçükyalı'yı tercih etmemi söylüyorlar. Anladığım kadarıyla Maltepe'nin en iyi semti Küçükyalı.

xxahkx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ben Maltepe'yi tercih ederim. İstanbul'da en güzel sahil Maltepe sahildir. Sahilde fazlasıyla cafe ve restoranlar mevcut. En iyi semti Küçükyalı'dır. Hem sakin hem de elit bir mahalledir. Sahile yaklaştıkça kalite artar. Hilltown, Piazza, Maltepe Park avmleri mevcut. Her mahallesine ulaşım kolay. Marmaray,metro gibi seçenekler mevcut. Durumun iyiyse açık ara farkla küçükyalı. İstanbulun en güzel semtlerinden biridir.

bsgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Ben Maltepe'yi tercih ederim. İstanbul'da en güzel sahil Maltepe sahildir. Sahilde fazlasıyla cafe ve restoranlar mevcut. En iyi semti Küçükyalı'dır. Hem sakin hem de elit bir mahalledir. Sahile yaklaştıkça kalite artar. Hilltown, Piazza, Maltepe Park avmleri mevcut. Her mahallesine ulaşım kolay. Marmaray,metro gibi seçenekler mevcut. Durumun iyiyse açık ara farkla küçükyalı. İstanbulun en güzel semtlerinden biridir.
Yorumunuz için teşekkürler. Küçükyalı taraflarına bakacağım.

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Maltepe'nin sahil tarafını çok seviyorum.
Maltepe derim. Sebebi bu..
Restoranlar, alışveriş merkezleri vs. çok güzel ilçe.
Şimdi gidesim geldi hatta.

bsgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Maltepe'nin sahil tarafını çok seviyorum.

Maltepe derim. Sebebi bu..
Restoranlar, alışveriş merkezleri vs. çok güzel ilçe.
Şimdi gidesim geldi hatta.
Hilltown avm güzel seçenek. Hilltown olduğu mahalle nasıl? Biliyor musunuz?

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Hilltown avm güzel seçenek. Hilltown olduğu mahalle nasıl? Biliyor musunuz?
Avm'ler arasında seçim yapın deseniz Piazza derim. Cevizli tarafını da Küçükyalı tarafını da çok seviyorum. Maltepe'ye gittiğim zaman ya sahil tarafına ya da Cevizli'ye (AVM'lerin olduğu tarafa) gidiyorum genelde. Hilltown'a birkaç kere gittim. Sakin, modern bir semt bence. Ulaşımı kolay.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada, pek gitmesem de Ataşehir de çok sevdiğim ilçelerden. Maltepe gibi birçok imkana sahip.