Asus Zenfone Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
asus zenfone 5 telefonumu bir türlü bilgisayara bağlayamadım yardımcı olabilecek biri var mı acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadaşım o kulaklıktaki tek tuşa 2 kere tıklarsan peşpeşe diğer şarkıya geçebilirsin :)

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Arkadaşlar Zenfone 6 almak istiyorum usb desteği var mı onu merak ediyorum , flash dist veya harici disk bağlanabilir mi ?

MtonanZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son güncellemeyle z5 e o özelliği getirdiler diye duydum ama ne kAdar doğru bilmiyorun otg kablosu almaya fırsatım olmadi

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
selam arkadaşım o kulaklıktaki tek tuşa 2 kere tıklarsan peşpeşe diğer şarkıya geçebilirsin :)

Bunu bilmiyordum bak, her gün yeni bir şey öğreniyorum bu telefonda :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar Zenfone 6 almak istiyorum usb desteği var mı onu merak ediyorum , flash dist veya harici disk bağlanabilir mi ?

Evet güncelleme ile bu özellik gelmişti. OTG kablosu aracılığı ile bir çok şey bağlanabiliyor. Harici disk için sadece elektrik kablolu olan modeller kullanılabiliyor. Elektriği usb portundan alan harici diskler çalışmıyor.

Güncelleme alıp almayacağı tam olarak belli olsa birde yimede yanında yat olur :)

Kitkat güncellemesini alacağı Asus sitesinde belirtilmiş. Android L için çalıştıkları duyumları da var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonu kullanan arkadaşlar dikkatinizi çekti mi kulaklığı takıp çıkardığınızda müzik çalar açılıyor kulaklığı takınca değilde çıkarınca müzik çaların açılması garip bir durum sanırım güncelleme ile düzelecek bir durum veya bir ayarı varda ben mi bilmiyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bişy sorucam bende zenphone 5 kullanıcısıyım ve birkaç sorum olacak size belki dikkatinizi çekmiştir, asus arayüzü güncellenmeden önce facebook whatsapp uygulamalarında kaç okunmamış mesaj varsa simge üzerinde kırmızı balon içinde sayı olarak yazıyordu şuanda hala var örneğin cevaplanmamış aramalar mesajlar asus mail gibi uygulamalarda hala bu mevcut ama dediğim gibi whatsapp tango viberda vardı diye gördüm ama şuanda yok güncellemeden sonra

Andrael

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Asus Zenfone 5 aldım herkesin dediği ses de boğukluk var dıyordu buna rağmen aldım ılk arama yapmak oldu işim gerçekten vardı ama Asus son guncelleme ıle bunuda çözdü. Asus cihazın arkasında oldugunu bir ayda gosterdı bana uygulamaarını sürekli güncellemektedir. Özelikle Zen UI en son guncelleyerek daha guzelleştirmiştir. Zenfone 5 700 tl lık telefonlar arsındad şuan en ıyısı bence kamreda Derin çekim olması benım alma nedenlerımden bırı. Birçok oyunda da denedim herhangi bir takılma donma olmuyor bazı uygulamar destekemıyor ama İntel ıle birlikte buna çözüm bulacaklarına eminim. Şuan android 4.4.3 ama 4.4.4 Kıt kat gelecek demiştir Asus. aksesuarlara gelince Teknosa dan başka bır yerde yok kı o da kısıtlı yerlerde Ankara Istanbul falan ınternet uzerınden alamıyorsun orjınal flip cover kılıfın tek farkı arka kapak çıkarılıp takılıyor. Asus zenwatch dıye androıd saatini tanıttı bununla birlikte daha güzel olacak son olarak Asus telefon piyasasına bomba gibi gelecek :)

Telefonu kullanan arkadaşlar dikkatinizi çekti mi kulaklığı takıp çıkardığınızda müzik çalar açılıyor kulaklığı takınca değilde çıkarınca müzik çaların açılması garip bir durum sanırım güncelleme ile düzelecek bir durum veya bir ayarı varda ben mi bilmiyorum.
en son firmware guncelledın mı bende oyle bırsey olmuyor

En son firmware güncellemesini yapman ilk işin olsun :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
firmware güncellemesini nasıl yapıyoruz açıklayabilir misiniz

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar bu ay iki defa internet paketi yapmam sebebi ile bayağı internet kullanmıştım ama şimdi de veri kullanım uyarısı diye zırt pırt yazı çıkıyor bunu engellemenin bir yolu varmı.

bykl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun ucreti nedir arkadaslar son cikanin

MtonanZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z5 699 lira diye hatırlıyorum
Ayarlarda veri kullanımı var ordan veri kullanımını açarsanız altında mobil veriyi sınırlamayi ayarla seçeneği var orda kırmızıyı da sariyida 10 gb yapin sıkıntı kalmaz

aliaykose

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Zenfone 5 aldım eşime, ancak konuşurken aniden kapanma şikayeti var. Böyle bir problem yaşayan oldu mu ?
Teşekkürler.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Z5 699 lira diye hatırlıyorum
Ayarlarda veri kullanımı var ordan veri kullanımını açarsanız altında mobil veriyi sınırlamayi ayarla seçeneği var orda kırmızıyı da sariyida 10 gb yapin sıkıntı kalmaz
Ya kardeş sağolasın gerçekten.Grip beyne vurdu herhalde nasıl bunu düşünemedim hala aklım almıyor [emoji23]

Mr.Awesome

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Asus KitKat dağıtımına başladı. Tayvan tüm seriler için KitKat'ı aldı. Yakında Türkiye'yede gelir

Asus Facebook hesabını kontrol edebilirsiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yaklaşık 12 gün önce ebaydan verdiğim siparişim bugün elime ulaştı gelen akıllı kılıfın kalitesi beklentimin üzerinde çıktı şaşırdım doğrusu çok güzel ve şık durdu kullanışlı yeni olduğu için tam ekranın üzerine tam kapanmıyor kapağın sırt bölgesindeki plastik ezildikçe ve yumuşadıkça düzelecektir diye düşünüyorum.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Zenfone 4 için kit kat güncellemesi gelmiş bizde tam olarak ne zaman gelir bilen varmı

MtonanZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkiye'deki z4lere mi ?
az sabredelim ya gelir elbet bu gün yarın :D

Mr.Awesome

Asistan
Reaksiyon puanı
0

MtonanZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
firmware güncellemesinde ww olanı rardan çıkartıp telefona atarak yüklersin ama bu android kitkat güncellemesi değildir :) o hakkında kısmındaki güncelleme kısmından elde edeceğin bir şey :)

kakarot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben zenfone 5 aldım telefonu usb ile bağlıyorum ancak bilgisayarım görmüyor. usb hata ayıklama modunu açıyorum. pc link uygulamasını da indirdim bilgisayarıma ama bir türlü cihazı pcde göremedim. siz nasıl bağladınız?

Mr.Awesome

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme içeriği!
DLNA gelmiş enteresan

JEqJln.jpg

kakarot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2Qn0mj.jpg
[/URL][/IMG]

bu uyarı var aygıt yöneticimde. asus bilgisayarım asus telefonumu tanımazdan geliyor D: olacak şey değil :tt2:

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben kontrol ediyorum şimdilik yok gelen güncelleme yavaş yavaş geliyo herhalde bakalım bize ne zaman sıra gelecek :clap: