S
SDN Okuru
SDN Okuru
asus zenfone 5 telefonumu bir türlü bilgisayara bağlayamadım yardımcı olabilecek biri var mı acaba ?
selam arkadaşım o kulaklıktaki tek tuşa 2 kere tıklarsan peşpeşe diğer şarkıya geçebilirsin![]()
Arkadaşlar Zenfone 6 almak istiyorum usb desteği var mı onu merak ediyorum , flash dist veya harici disk bağlanabilir mi ?
Güncelleme alıp almayacağı tam olarak belli olsa birde yimede yanında yat olur![]()
en son firmware guncelledın mı bende oyle bırsey olmuyorTelefonu kullanan arkadaşlar dikkatinizi çekti mi kulaklığı takıp çıkardığınızda müzik çalar açılıyor kulaklığı takınca değilde çıkarınca müzik çaların açılması garip bir durum sanırım güncelleme ile düzelecek bir durum veya bir ayarı varda ben mi bilmiyorum.
Ya kardeş sağolasın gerçekten.Grip beyne vurdu herhalde nasıl bunu düşünemedim hala aklım almıyor [emoji23]Z5 699 lira diye hatırlıyorum
Ayarlarda veri kullanımı var ordan veri kullanımını açarsanız altında mobil veriyi sınırlamayi ayarla seçeneği var orda kırmızıyı da sariyida 10 gb yapin sıkıntı kalmaz
güncellemeyi asus sitesi üzerinde sunmuş arkadaşlar ama hangisini indirecez benim cihazım ww sürümü galiba diğerini indirip kursak bişi olur mu http://www.asus.com/tr/Tablets_Mobile/ZenFone_5_A500CG/HelpDesk_Download/
Nasıl gözle görülür bir değişiklik varmı kardeş pil performansı falan nasıl...KitKat geldi arkadaşlar. Yükleyebilirsiniz![]()
Daha yeni geldi şuan yüklüyorumNasıl gözle görülür bir değişiklik varmı kardeş pil performansı falan nasıl...
Heyecan sardı valla :biggrin: Bende yüklüyorum şu an..Daha yeni geldi şuan yüklüyorum![]()