Asus Zenfone 5 Mi ? Yoksa Motorola Moto G Mi? Alsam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mert4491

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Moto G kaldı mı ki?

Bir aralar birçok kişi Z5'den şikayetçiydi onlara ne oldu anlamadım?

Batarya ömrü dışında tatmin edecek bir cihaz. Aynı şekilde sd card girişi olmasa bile moto G için de geçerli. Stok android arayüzünü kullanıyor.

İki cihaz da lollipop'a güncellenecek.

Alternaiflerine güncelleme almayacağını bilsem bile 64 bitlik işlemcisinden dolayı Avea intouch 4'e bakabilirsin.

Peki ya İntouch 4 sorun çıkarır mı? Kamera ses vb. Aklımda vardı ama avea diye tam karar veremedim. Yardımcı olursan sevinirim

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Olu pikseli anlamak icin full parlakliga alip mesajlari girip (beyaz fon olmasi gerek) saga sola yatirip bakcaksin
Operatör telefonlarindan uzakdur intouch 4 e felan bakma
ucuz olsa bile internetten alma taraftari degilim cihazi gidip alman daha iyi olcaktir emin ol

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
O

Yasinayaz23 yardimlarin icin cok tesekkur ederim. Ucuza alabilecegim site ya da magaza var mi ( vatan media markt n11 gibi)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ölü piksel olduğu nasıl anlaşılacak

d71cb4194edfdb346941719c55e62c61.jpg
buradan bulabilirsin.

Mert4491

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün z5i inceleme fırsatım oldu.(Media Markt'da) Kamerası oldukça iyi hem ön hem arka olsun. Geçişlerde kasma olmadı antutu puanı ise 16522 Listede 12.sırada Oldukça güzel fiyatına göre . Performansı bu fiyat aralığına göre en yüksek segmentte (bana göre)

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Antutu da benim 23 bin aliyo
İncelediginiz model kırpılmış olmasin ?

Mert4491

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tlfondan memnun kalmaayan var mi ?

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Var tabi galaxy note leedeki gibi el yazisiyla not alabiliyosun sadece kalem yok iste :) bikac tane daha var

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Herkese ayni seyleri 5 er kere soruyorsun olmaz kardes bis olmaz ayni seyler olmaz memnun kalirsin al su telefonu artik .

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Sanırım konuyu kilitlemeyi unutmuş [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION].

Furkanında dediği gibi burdan devam edelim: http://forum.shiftdelete.net/telefo...vs-discovery-vs-zenfone-5-vs-intouch-4-a.html

Zaten telefon tavsiyeleri bölümümüzde bir sürü konumuz mevcut hem üyelerimizin hemde bizim açtığımız bütçeye göre konular var.

Yakın zamanda güzel bir güncelleme yapıcam şu sıralar çok işim var, eğer aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz hem bir kaç telefonun kesinleşmesini bekliyorumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...