Lenovo p2 mi Asus ZenFone 3 mü Lenovo moto z play mi hangsi? 2017

Warrior_X

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Merhaba arkadaşlar, yeni bir telefon almayı düşünüyorum yerine göre oyun, kamera, sosyal medya, internet kullanırım. kısaca telefon kullanımında standart bir kullanıcıyım diyebilirim 2-3 yıl gidecek hızlı, donmayan kasmayan, güçlü, oyunlarda kasmayan, kamerası iyi, hoparlör sesi iyi pil ömrü olarak da bir günü rahatça çıkarsın, boyut olarak da 5 inç ile 5.5 inç arasında düşünüyorum. Kafamda 3 telefon belirledim şimdi bu anlatıklarımı göre bu telefonlardan hangisini önerirsiniz?

Lenovo P2
Asus zensone 3 (4 / 64)
Lenovo Moto Z Play

dogukan5834

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
anket yapmışlar forumda p2 demişler ama p2 sanal tuşları hoş olmamış bataryası çok iyi zenfone 3 kamera özellikleri daha üstün ama bende kararsız aldım sabahtan beri araştırıyorum :D

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba arkadaşlar, yeni bir telefon almayı düşünüyorum yerine göre oyun, kamera, sosyal medya, internet kullanırım. kısaca telefon kullanımında standart bir kullanıcıyım diyebilirim 2-3 yıl gidecek hızlı, donmayan kasmayan, güçlü, oyunlarda kasmayan, kamerası iyi, hoparlör sesi iyi pil ömrü olarak da bir günü rahatça çıkarsın, boyut olarak da 5 inç ile 5.5 inç arasında düşünüyorum. Kafamda 3 telefon belirledim şimdi bu anlatıklarımı göre bu telefonlardan hangisini önerirsiniz?

Lenovo P2
Asus zensone 3 (4 / 64)
Lenovo Moto Z Play

Merhaba,

Urunlerin iyi olduklari noktalar farkli. Kesinlikle bu daha iyi bu daha kotu demek dogru degil. O nedenle kategorilere gore siralamak daha dogru olur;

• Performans: zf3 > p2 = z play
  • Kamera: zf3 > z play > p2
  • Pil: p2 > Z play > zf3
  • Ekran: Bu konuda modellerin cogu artik basarili bir seviyeyi yakaladi.
Benim sahsi kanaatim zf3 sunduklari ile ve tasarimi ile daha iyi bir model.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Asus Zenfone 3 ya da Lenovo P2