Asus Zenfone 2 mi Lenovo Vibe P1 mi ?

KürşadÇayır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet Arkadaşlar Asus Zenfone 2 mi Lenovo Vibe P1 mi bu modeller arasında kaldım.
Lenovo şarj konusunda iyi asus ram konusunda oyun performansında açıkcası kararsız kaldım denebilir ama lenovo diyorum içinden ama bi yandan yanlış karar vermek istemiyorum :D yani açıkcası kararsızım :D

Bu fiyatlara başka telefonda önerebilirsiniz :)
Fiyat Aralığı: 700-1300 arası

Teşekkürler :)

Onur Özdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Lenovo şarj konusunda Perfect. Oyun performansında Zenfone 2. Çünkü, Zenfone 2 de 4GB RAM var. Ve oyun oynarken menüye geçerken hemen tepki veriyor. Bazı telefonlarda ise oyun oynarken sizi birisi aradığı zaman telefon kasabiliyor, kilitlenebiliyor. Zenfone 2 yi alacaksanız eğer, 2.3 GHz işlemcili olanını alın derim. Çünkü diğer model de ki olan İşlemci 1.83 GHz. O biraz daha düşük kalıyor. Performans açısında.

Sylnty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
İlk 4 gb rame sabip telefon Zenfone 2 diyorum ben. Yoksa ama şarj konusunda sıkıntı çekmek istemiyorum dersen vibe p1

Mamburo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Şarjda Vibe P1 kral. Ama kamerada ve performans Zenfone. Senin için hangisi önemliyse buna göre düşün. Bide Vibe P1 in parmak izi okuyucusu var. Bana kalırsa P1.o_O

Reaksiyon puanı
0
Ben iki telefonu da inceledim zenfone un sadece uygulama geçiş hızı daha hızlı çünkü 4gb ram var bildiginiz gibi kameralar aşağı yukarı aynı diğer özelliklere bakarsak vibe p1 in en büyük özelliği 5000 Mah bataryası var parmak izi sensörü var ve gayet hızlı çalışıyor bana kalırsa vibe p1

KürşadÇayır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şarjda Vibe P1 kral. Ama kamerada ve performans Zenfone. Senin için hangisi önemliyse buna göre düşün. Bide Vibe P1 in parmak izi okuyucusu var. Bana kalırsa P1.o_O
İlk 4 gb rame sabip telefon Zenfone 2 diyorum ben. Yoksa ama şarj konusunda sıkıntı çekmek istemiyorum dersen vibe p1
Ben iki telefonu da inceledim zenfone un sadece uygulama geçiş hızı daha hızlı çünkü 4gb ram var bildiginiz gibi kameralar aşağı yukarı aynı diğer özelliklere bakarsak vibe p1 in en büyük özelliği 5000 Mah bataryası var parmak izi sensörü var ve gayet hızlı çalışıyor bana kalırsa vibe p1
Tamam Arkadaşlar Sağolun 2 haftaya kalmaz vibe p1 almaya gideceğim :D :)
Teşekkürler

LuckyMan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence zenfone 2 pil konusu her turlu halledilecek bir sey ama telefonun kasmasi kabul edilecek bir sey degil hem zenfone 2 nin bataryasinin cok kotu oldugunu dusunmuyorum. Ha ben sarj sikinti degil benim icin stabilite onemli diyorsan iphone 5s al gec oyunlarda sifir kasma ben iphone diyorum. İphone kullanmam diyorsan zenfone 2.