Asus zenfone 2-casper via v9-asus zenfone selfie

göktürk96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu üç telefon arasında kaldım kamera performansı ve normal oyunları oynatabilecek bir telefon istiyorum yardımcı olursanız sevinirim aynı fiyat bandında başka telefonlarda olabilir

Zeze1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zenfone 2 akanzyy. kendimde kullanıyorum performansı çok güzel.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar bu üç telefon arasında kaldım kamera performansı ve normal oyunları oynatabilecek bir telefon istiyorum yardımcı olursanız sevinirim aynı fiyat bandında başka telefonlarda olabilir
o telefonlar arasından zenfone 2yi tavsiye ederim.Ama kamera çok önemliyse heralde selfie almak mantıklı ama fiyat ve performans senin için önemliyse bence git lenovo p70 al.Ben cihaza hayran kaldım :tt1:

göktürk96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tolga reis lenovo p70 önermiyor :)

AMC

Profesör
Reaksiyon puanı
847
Zen 2 derim ama asusların tasarımı çok kötü eğer beğendiysen sorun yok alabilirsin z2.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
bu 3 model arasinda performans istiyorsan asus zenfone 2 al. lakin zenfone 2 nin.2 varyasyonu var. biri 1.099 tl bandinda olan intelin.1.8 ghz hizinda calisani.digeri 1299tl bandinda olan intelin.2.3 ghz hizinda calisani. boyle detaylar var. neyse performans istiyorsan intel'in 2.3 ghz hizinda calisani ve 4 gb ram li olan modeli al. oyun performansi olarak gta san andreas dahil suanki oyunlari akici bir sekilde oynarsin.

ben kamra istiyorum diyorsan asus zenfone sefi al. uzerinde snapdragon 615 var. orta segmentin basarili bir islemcisi. a53x8 adet ckirdek yapisina sahip. bu islemcinin pil.kullanimi oldukca basarili. ayrica hizli sarj ozelligide mevcut. gta san andreas disinda suandaki butun oyunlari akici oynatir. gta san andreas i da oynatir fakat grafikleri orta seviyeye cekmen daha iyi olur.

acikcasi ben casper in urunlerini begenmiyorum. via v9 metal kasasiyla saglam bir yapida. ama performans olsun pil olsun muadillerinin bir tık gerisinde hep. casper da su zihniyet var. ince olsunda isterse pili 1maH olsun. bu cok yanlis.

benim bu fiyat bandinda sana onerebilcegim cihaz lg g3 32gb olabilir. ekran ve ana kamera performansi fiyatina gire ust seviyelerde. dun kliksa gordum 1150 tl idi.