Asus x550vx tavsiye

mrz.mrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Cok kafam karisti lenovo y50-70 ile dell arasinda fark var mi hangisi oyun ve performans anlaminda daha ii lutfen cevap verebilirseniz.

mrz.mrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Dell mi y5070 mi? Lenovonun y5070canavar gibi bilgisyar denildigini duydum. Baya kafam karisti.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Lenovo Y50-70 Dell'den iyi değil kafanı karıştırmasınlar. Lenovo'da eski mimari işlemci ve ekran kartı var. Dell daha güncel ve kaliteli. Performans olarak gene Dell daha iyi Lenovo Y50-70'den.

mrz.mrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Yalnız dellde ışık sızması varmış ekrani cok esnek oldugu icin.Klavyesi baya ice gocuyormus.Mouse padde kotuymus gibi seyler duydum.Beni korkutan ışık sızması.

mrz.mrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Peki 128 gb ssd almama gerek var mi ? Ne saglyr tam olarak bilmiyorumda.

Buz Mavisi

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Dell ve Monster alma kesinlikle sakın uzak dur o markalardan Monster aldım 2 günde cortladı dell desen ekran kartını şişirip basmış piyasaya en iyisi şuan Asus x550vx sadece ekran çözünürlüğü düşük.

Dell iyi marka ama bu 7559 en kıytırık modeli bana göre içe göçen oyuncak gibi bir klavye ve ışık sızması olan soluk bir ekran parlaklığı çok az diyorlar genelde.

Monster ise malzeme kalitesi çok kötü aldığım günün 2. günü fan arızalandı ki birçok kişidede durumlar böyle teknik servisi iyi ama sürekli arıza çıkardıktan sonra teknik servisin iyi olması birşey ifade etmiyor..

Ben 2 senedir laptop araştırıyorum hala almadım. Ama bana göre en kaliteli laptop üreticileri şuan FP yönünden Asus ve MSI dir alacaksan ya Asus ya MSI al marka ciddi anlamda fark ediyor boşuna marka olmuyor bu firmalar o parçaların optimazsyonu bile çok önemlidir.

Ayrıca DDR3 Ram alıp 2 sene sonra pişman olma almışken DDR4 olsun daha iyi performans al.

Ben şuan asus alacak gibiyim m2 sata ssd yuvası olmaması ve çözünürlüğü biraz tereddütte bırakıyor ama bakıcaz artık ya Asus ya MSI

mrz.mrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Lenovo yada delli alicaktim.Dellin performansi ve oyun anlaminda gercekten ii benim icin görüntü onemli asus ii ama goruntu icin dell daha onde isik sizmasi da ekrani zorlarsaniz oluyor.Zaten pc yi direk zorba gibi kullanmiycagim icin.Gayet ii bir tercih yaptim

Buz Mavisi

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Lenovo yada delli alicaktim.Dellin performansi ve oyun anlaminda gercekten ii benim icin görüntü onemli asus ii ama goruntu icin dell daha onde isik sizmasi da ekrani zorlarsaniz oluyor.Zaten pc yi direk zorba gibi kullanmiycagim icin.Gayet ii bir tercih yaptim
Asus'un ekranıda yeterli gibi bence Full HD aldığımızda ekrandaki simgeler küçük görünüyor büyütüncede görüntü bozuluyor tarayıcılar zaten 1366*768 boyutlarına göre açılıyor bir tarayıcı açtığınızda büyütmeniz gerekecek.

Dell oyun açısından iyi olabilir ama performans açısından asusun eline kimse su dökemez. DDr4 ram ve 1 TB 7200rpm hdd performans açısından çok fark yartatacaktır neyse artık almışsınız hayırlı olsun.

mrz.mrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Tesekkurler asusu da gercekten begendigim bilgisayar sadece asus da renklerin full hd olmamasi kafami karistirdi ben gaming aradigim icin fiyati bakimindan en iyisi bu oldugunu gordum .teskkurler tavisyeniz icin ekranin full hd olmasi beni cezbetti desem daha iyi olur.

Buz Mavisi

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tesekkurler asusu da gercekten begendigim bilgisayar sadece asus da renklerin full hd olmamasi kafami karistirdi ben gaming aradigim icin fiyati bakimindan en iyisi bu oldugunu gordum .teskkurler tavisyeniz icin ekranin full hd olmasi beni cezbetti desem daha iyi olur.
Ürün elinizdemi peki şuan ekranı gerçekten soluk ve parlaklığı azmı bir video yada fotoğraf çekebilirmisiniz ?

Buz Mavisi

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Şu asus FHD olsa 3 tane alıcam ya birini eve birini anneme diğerinide kız arkadaşıma ama şua HD olması tedirgin ediyor bazıları yeterli diyor ama incelemeden birşey diyemiyorum bende hatta sadece FHD değil FHD IPS olsa tadından yenmezdi o laptop 300 400 TL fazla vermeye razıyım yani IPS panel gibisi varmı

mrz.mrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ekran soluk diyen birkac kisi var onun disinda gayet ii diye duydum.gercekten full hd ymis

mrz.mrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bende sizin gibi full hd olsa direk hic reddetmeden alirdim ama hd ve renkler solukmus.Obyuzden dell almanizi solerim grafikleri ve isletim sistemi canavar gibi inceleme videolarinda sadece ekrani ve klavyesi esnek oldugu icin sikayetleri var ama kotu olan sadece mouse pad mis zaten gaming oldugu icin hic bir sorun cikmaz.

mrz.mrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bilmiyorum ama nerede okudyusam dell fiyatini gercekten hakkettigini soluyorlar ve tavsiye edyrlardi.Bide asussun ekran karti 950 ydi. Dellin 960 olmasi biraz daha cezbetti sadece suan korktugum tek sey isik sizmasinin olmasi.inşallah olmaz geldiginde.

mrz.mrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Asus kotu demiyorum yanlis anlamyin sadece renkleri soluk oldugu icin ben renge baya onem verdigim ve gaming aradigim icin dell aldim

Buz Mavisi

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bilmiyorum ama nerede okudyusam dell fiyatini gercekten hakkettigini soluyorlar ve tavsiye edyrlardi.Bide asussun ekran karti 950 ydi. Dellin 960 olmasi biraz daha cezbetti sadece suan korktugum tek sey isik sizmasinin olmasi.inşallah olmaz geldiginde.
İnşallah olmaz güle güle kullanın gelir gelmez hemen test edin varsa zaten direk yollayın zamanla insanın gözü takılıyor soğuyor insan.

Buz Mavisi

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Asus kotu demiyorum yanlis anlamyin sadece renkleri soluk oldugu icin ben renge baya onem verdigim ve gaming aradigim icin dell aldim
renkleri kötü değil sadece FHD değil hocam asus panelleri kaliteli oluyor genelde renk konusunda en başarılı olabilecek laptoplardan bence hatta renk modları bile var canlı renkler parlak renkler göz dinlendirme modu vs panelden yönetiyorsunuz renkleri.

mrz.mrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Olabilir.Asus gercekten iyi dell bir tık daha iyi benim için gaming olmasi gtx960m olmasi 3 fani(isinmama sorunu)ve 4100 den 3400 e buldum alayim dedim.yoksa asus da gayet iyi ama dellde full ultra hd zorlanirsa olabiliyor diye biliyorum yani ekran anlaminda gayet iyi gordum.

Buz Mavisi

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Olabilir.Asus gercekten iyi dell bir tık daha iyi benim için gaming olmasi gtx960m olmasi 3 fani(isinmama sorunu)ve 4100 den 3400 e buldum alayim dedim.yoksa asus da gayet iyi ama dellde full ultra hd zorlanirsa olabiliyor diye biliyorum yani ekran anlaminda gayet iyi gordum.
Ultra HD mi aldınız Ultra HD lerde ışık sızması falan olmaz

mrz.mrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ben full hd aldim. Ama ultra hd olabiliyormus ayarlardan videolarda gordum.ultra hd olmassa bile gercekten ii bilgisayar.Asus un bu bilgisayarla ozellikleri neredeyse ayni olan modeli 4400 civariydi.Bilgisayar normalde yarin gelebilirdi freedos olarak ben win10 yuklenip gelmesini istedim o yuzden cuma gelicek. Geldiginde foto atarim.Ama sabirsizlikla beklyrum.