- Konuyu başlatan
Yalnız dellde ışık sızması varmış ekrani cok esnek oldugu icin.Klavyesi baya ice gocuyormus.Mouse padde kotuymus gibi seyler duydum.Beni korkutan ışık sızması.
Asus'un ekranıda yeterli gibi bence Full HD aldığımızda ekrandaki simgeler küçük görünüyor büyütüncede görüntü bozuluyor tarayıcılar zaten 1366*768 boyutlarına göre açılıyor bir tarayıcı açtığınızda büyütmeniz gerekecek.Lenovo yada delli alicaktim.Dellin performansi ve oyun anlaminda gercekten ii benim icin görüntü onemli asus ii ama goruntu icin dell daha onde isik sizmasi da ekrani zorlarsaniz oluyor.Zaten pc yi direk zorba gibi kullanmiycagim icin.Gayet ii bir tercih yaptim
Ürün elinizdemi peki şuan ekranı gerçekten soluk ve parlaklığı azmı bir video yada fotoğraf çekebilirmisiniz ?Tesekkurler asusu da gercekten begendigim bilgisayar sadece asus da renklerin full hd olmamasi kafami karistirdi ben gaming aradigim icin fiyati bakimindan en iyisi bu oldugunu gordum .teskkurler tavisyeniz icin ekranin full hd olmasi beni cezbetti desem daha iyi olur.
Hocam sadece FHD olması yetmezki panelin kalitesi de önemli nasıl bir panel koydular acaba bilen var ise yazsın lütfen.Ekran soluk diyen birkac kisi var onun disinda gayet ii diye duydum.gercekten full hd ymis
İnşallah olmaz güle güle kullanın gelir gelmez hemen test edin varsa zaten direk yollayın zamanla insanın gözü takılıyor soğuyor insan.Bilmiyorum ama nerede okudyusam dell fiyatini gercekten hakkettigini soluyorlar ve tavsiye edyrlardi.Bide asussun ekran karti 950 ydi. Dellin 960 olmasi biraz daha cezbetti sadece suan korktugum tek sey isik sizmasinin olmasi.inşallah olmaz geldiginde.
renkleri kötü değil sadece FHD değil hocam asus panelleri kaliteli oluyor genelde renk konusunda en başarılı olabilecek laptoplardan bence hatta renk modları bile var canlı renkler parlak renkler göz dinlendirme modu vs panelden yönetiyorsunuz renkleri.Asus kotu demiyorum yanlis anlamyin sadece renkleri soluk oldugu icin ben renge baya onem verdigim ve gaming aradigim icin dell aldim
Ultra HD mi aldınız Ultra HD lerde ışık sızması falan olmazOlabilir.Asus gercekten iyi dell bir tık daha iyi benim için gaming olmasi gtx960m olmasi 3 fani(isinmama sorunu)ve 4100 den 3400 e buldum alayim dedim.yoksa asus da gayet iyi ama dellde full ultra hd zorlanirsa olabiliyor diye biliyorum yani ekran anlaminda gayet iyi gordum.