Asus vs dell

EskiKullanici

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba 2 bilgisayar arasında kaldım şu durumda sanırım marka seçmem gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

ASUS K53SV-SX071V-1880 tl
özetle:
[h=1]Intel Core i7 2630QM 2GHZ 4GB 640GB ekran kartı: GT550M 2GB[/h]
DELL Inspiron 5110-B63P45-1755tl
özetle:
[h=1]Intel Core i7 2630QM 2GHZ 4GB 500GB ekran kartı: GT525M 1GB[/h]
fiyat-performans olarak bakınca ve marka başarısını da göz önünde bulundurunca hangisi seçmeliyim?

[h=1][/h]

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
özellik olarak Asus daha iyi ama dell i servis olarak çok iyi öneririm.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Özellik olarak Asus iyi
Servis olarak Asus'un servisiyle işin olmaz...
Çünkü dünyanın en az arıza yapan markasıdır ASUS...

Dipnot: ASUS Notbook üreticisidir! Toplayıcı değil! Sistemlerinde kendi anakartını kullandığı için diğer donanım ile maksimum uyum sağlıyor bu da performansı pozitif olarak etkiliyor...

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
bende servis olarak asusu kullandım çok iyi ekran kartı yanmış laptopumu 30 gün içinde tamir edemedikleri için özellikleri eskisinden çok daha iyi laptop göndermişlerdi.Asusu öneririm.

openline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
asus toplayıcı değilmiş :) her bilgisayar toplamadır işlemci hdd ram bunlar ı her zaman başka markalar üretir asus sadece anakart üretiyor , dell de bilgisayar üreticisi ve sadece bilgisayar üretiyor dell de kendi, anakartını üretiyor serviside mükemmel..

EskiKullanici

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dell in kıyaslamaya koyduğum ürününde usb 3.0 var. asus bu konuda eksik kalmış. chipset olarakta asus HM65 iken dell HM67 fiyat olarakta daha uygun ama ekran kartı ve hdd kapasitesi asus da öne çıkıyor. USB 3.0 önümüzdeki 2 yıl içinde ne kadar ilerler acaba?

istbne

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O kadar parayi Inspiron (Bu seri ucuz olsun diye dusuk kalitede iscilik ve parcalarla uretilir ve ev kullanicilarina yoneliktir) serisine vermek bence akillica degil. I5'e dusurup Dell Latitude serisi icin zorlayabilirsin, omurluk olur, bataryasi bile 3 yil garantili. Ayrica Dell'in servisi ile Asus'un zirva servisini kiyaslayamayiz bile. Bu arada Turkiye'deki laptop fiyatlari bayagi cilginmis :)))

Emrah İzgi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dell in türkiye de pil garantisi sistem garantisi dahilinde.. modeline göre 2 veya 3 yıl ama Türkiye'de latitude ile inspiron fiyatları arasında çok ciddi fark var..

RaMZeN

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ben Dell kullanıyorum çok servis sıkıntısı yaşadım çok bekletiyorlar 1 ayda 1 geldiler evime. Bilgisayarımı ilk aldığımda ekranda ölü pixel çıktı, değişmesi için 1 ay bekledim. Bu seferde değiştiren eleman kapağı takarken kameramı kırmış, kamera değişikliği içinde tam 5 hafta bekledim vs vs. ve Dell Inspiron N5010 da ısınma problemlerim var.