Öyle yapmak istemiyorum iştePSU'nun düğmesinden gücü kesmeniz lazım.
aynen öyle. asus markalarda öyle.Herhalde ASUS markalarda öyle ışık var.Benim ekran kartım ASUS GTX 1660 Super Dual Evo bilgisayarı kapatınca beyaz küçük bir ışık hala yanıyor.Bu sorun değil benim için.
Akıl edememeden ziyade PSU gücünü kesince zaten kapanıyor diye düşünüyorlar ki mantıklı. Işık seven adam için çok iyi bir özellik zaten.Öyle yapmak istemiyorum iştekendi kapansın istiyorum. Asus bunu akıl edememiş mi çok garip
Bir şeyin bir standartı vardır bir de extrası vardır. Bilgisayarı kapatınca tüm ışıkların sönmesi ilk beklenen yani standartıdır. Kapalıyken yanma extra özellik olabilir. Boyuna Psu'dan bilgisayarı mı kapatacağız ? Bence çok saçma :sAkıl edememeden ziyade PSU gücünü kesince zaten kapanıyor diye düşünüyorlar ki mantıklı. Işık seven adam için çok iyi bir özellik zaten.
Bios ta bir ayar var ama değiştiriyorum bilgisayarı açınca kendini tekrar eskiye alıyor :sBiosda olabilir,iyice baktın mı.
Oraları değiştirince kaydedip çıkıyorum tekrar bilgisayar açılınca eski haline dönüyor. Yani ya tamamen kapatma ya tamamen açma var.İki yer, gözüme ilişti. Biri AURA ON /OF F4 yazan yer,diğeri LED Lighting yazan yer.
Ekli dosyayı görüntüle 120968
Ekli dosyayı görüntüle 120971

Evet seçenek koymamışlar muhtemelen bilgisayar açılınca Armour Create den ayarları alıyor otomatikman biosta yaptığım ayarlar tekrar değişiyor.Demekki sorun aura da imiş.Fakat bios neden devre dışı kalıyor,ilginç. Ama o ışıklar yansın bence de. Gece lambası gibi olur.