Asus sonicmaster

Legendfor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar elimde asus n550jv modelli bir dizüstü var ve yanında subwoofer denen bi ses bombası gibi birşey var. ama ben bunu nasıl çalıştıracağımı bulamadım. kablosunu takıyorum hiç bir tepki alamıyorum.. yardım ederseniz sevinirim..

bugr8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum önce asus.com dan bilgisayarının driver listesinde bulunan realtek hd audio sürücüsünü indir. daha sonra saat ikonunun orda turuncu olan hoparlor simgesine tıklayıp varsayılan biçim kısmına gel. 24 bit, 48mHz olan seçeneği seç. artık subwoofer'ın çalışacak. sesini ayarlamak için bu sefer beyaz olan hoparlore sağ tıkla. kayıttan yürütme aygıtlarına gelip realtek hd audio olan seçeneğe iki defa tıkla. düzeyler sekmesinden subwoofer'ının ses düzeyini ayarlayabilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sonic master subvooferım var ses sürücüsünü güncelledikten sonra maxx audi programım kalkmış ve voofer çalışmıyor ne yapmalıyım

ayıcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar slm,sonicmasterı kullanılmaz hale getirdim maalesef onun yerine herhangi bir laptop subwoofer kullansam çalışırtrabilir miyim?

princeofkafs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar iyi günler 3 ay önce asus sonic master laptop aldım, beni şaşırtan bir negatif özelliği var. pc açılınca 3-4 dakika sonra hiç bir şey yapmayınca kendi kendine olağan üstü çalışarak acayip ısınmaya başlıyor. ancak ben pc kullanınca böyle bir problem yok, normal performansta çalışıyor, pc başından ayrılmam gerektiğinde mecburen youtubedan bir video açıp öyle ayrılabiliyorum, o zaman pc normal çalışıyor aksi halde yukarıda da belirttiğim, pc kendi halinde kaldığında sürekli olarak bilgi sayıyor. bu problemden dolayı ben servise gönderdim. Bunlar sadece format atmışlar yani sorun çözülmedi. Bu problemle karşılaşan veya önerisi olan var mı? şimdiden teşekkürler