Gatsu
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhabalar Herkese iyi günler dilerim,
Ekran kartımı gelistirmek istiyorum fakat bu konu hakkinda pek bilgi sahibi değilim sizlerden bilgi alıp ona göre yola çıkmanın daha mantıklı olacağını düşündüm.
Konu başlığında belirttiğim gibi almak istediğim ekran kartı modeli Asus Rog Strix 4070 Ti fakat bunun suan kullandığım kasaya sigip sigmayacagindan ve enerji tüketimi olarak kullandığım Power supply yeterli olacağından veya diger donanimlarin eksik kalacagindan emin olamadım.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Degistirmem gereken donanım konusunda önerileriniz varsa paylaşmanızı rica ederim
Kullandığım Kasa modeli;
MSI MPG VELOX 100R
Kullandığım anakart modeli;
MSI Z590 Tomahawk
Kullandığım Ekran kartı modeli;
8GB MSI GeForce RTX 3060 Ti Gaming Z Trio
Kullandigim Islemci;
Intel Core i5 11400F
Kullandığım Power Supply;
750 Watt Inter-Tech Argus RGB CM II Modular 80+ Gold
Ekran kartımı gelistirmek istiyorum fakat bu konu hakkinda pek bilgi sahibi değilim sizlerden bilgi alıp ona göre yola çıkmanın daha mantıklı olacağını düşündüm.
Konu başlığında belirttiğim gibi almak istediğim ekran kartı modeli Asus Rog Strix 4070 Ti fakat bunun suan kullandığım kasaya sigip sigmayacagindan ve enerji tüketimi olarak kullandığım Power supply yeterli olacağından veya diger donanimlarin eksik kalacagindan emin olamadım.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Degistirmem gereken donanım konusunda önerileriniz varsa paylaşmanızı rica ederim
Kullandığım Kasa modeli;
MSI MPG VELOX 100R
Kullandığım anakart modeli;
MSI Z590 Tomahawk
Kullandığım Ekran kartı modeli;
8GB MSI GeForce RTX 3060 Ti Gaming Z Trio
Kullandigim Islemci;
Intel Core i5 11400F
Kullandığım Power Supply;
750 Watt Inter-Tech Argus RGB CM II Modular 80+ Gold