Asus ROG GL552VW Internet Sorunu

gundi72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar,

Birkac hafta once ikinci el Asus ROG GL552VW aldim. Almadan once kendi capimda kontrollerini yaptim herhangi bir sikinti gormedim. Eve getirip reset attiktan sonra resimdeki gibi internet baglantilari gozukmuyor. Tum driverlari indirip yukledim degisen olmadi.

20180712_201427.jpg

Birkac kere daha reset attim. 3.sunde tum driverlari yukledikten sonra baglanti geldi ama sonraki gun bilgisayari actigimda tekrar eski haline dondu.

20180701_154325.jpg

Bunun sebebi ne olabilir ne olur yardim edin arkadaslar kafayi yedirecek bu bilgisayar bana :)

Bu arada bilgisayarda wifi ac-kapa tusu yok.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
Reset atmak yerine Windows 10 formatı atın ikisi aynı şeyler değildir. Formattan sonra Windows Update ile sürücüleri güncelleyin. Eğer hala aynısı olursa bilgisayarın sitesinden sürücüler kısmına gelerek daha eski bir sürücüyü indirin internet için.

gundi72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Reset atmak yerine Windows 10 formatı atın ikisi aynı şeyler değildir. Formattan sonra Windows Update ile sürücüleri güncelleyin. Eğer hala aynısı olursa bilgisayarın sitesinden sürücüler kısmına gelerek daha eski bir sürücüyü indirin internet için.
Cevap icin tesekkurler.
Windows 10 formatini dun indirip denedim. Internet sitesindeki tum suruculeri denedim olmadi. Bir arkadas anakart uzerindeki wifi adaptoru zarar gormus olabilir dedi. Oyle bir sey olma ihtimali var mi? Bunu nasil ogrenebiliriz?

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
Cevap icin tesekkurler.
Windows 10 formatini dun indirip denedim. Internet sitesindeki tum suruculeri denedim olmadi. Bir arkadas anakart uzerindeki wifi adaptoru zarar gormus olabilir dedi. Oyle bir sey olma ihtimali var mi? Bunu nasil ogrenebiliriz?
Pekala olabilir ama durduk yere Wi-Fi kartının arıza verdiğini pek görmedim. Bunun için yeni bir Wi-Fi kart alıp denemek gerek.

gundi72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son düzenleme:

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
Anakarta monte ama çıkarıtabiliyor. Sorun kesinleşirse yeni bir kart alabilirsiniz.

gundi72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son düzenleme: