ASUS P5KPL-AM Uygun işlemci

itsarmani

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhabalar ,
Asus P5KPL-AM eski bir ana kartım var - zamanında lisede iken staj paramla yenilemiştim
o zamanlar nvidia gt 9800 ekran kartı yeni çıkmıştı o ekran karını almak için bu anakartıyla birlikte değiştirmiştim .
önceden hiç kasma olmazdı ama şimdi 3 dkda bir herşeyde kasıyor cpu %100 oluyor işlemciden sanırım işlemcinin üzeirndeki soğutuca bir tırnağı kırık iyi soğutmuyor işlemcide eziğin önde gideni
clear.png

DualCore Intel Pentium D 915, 2800 MHz (14 x 200) bu şekilde şimdi ben biraz sdn forumlar olsun -başka forum ve internet sitelerinde biraz araştırma yaptım ve
işlemci ve soğutucusunu değiştirmek istiyorum
ana kartıma uygun en iyi yuksek işlemci Intel Core 2 Quad Q9650 CPU muş
bu işlemci sizce nasıldır ve bunu üzerine güçlü bir soğutucu takmak istiyorum ne öneririsiniz
ramlerim kinston ddr2 3 gb 800 mhz -Ramlaerimide ddr2 8gb yapıcam
kısacası eski bilgisayarım şöyle olacak

Intel Core 2 Quad Q9650 CPU
Nvdia 9800 gt 1 gb (256 bit)
8 gb ram
yani en aızndan bu özelikete aynı anda hem müzik dinleye bilir hem forumda takılabilirim değilmi ?
lütfen yardım edin. ne yapmalıyım sizce ? 600-700 tl bir miktarım var ve değerlendirmek istiyorum.
şimdiden teşekkürler.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
O alakarttan kaldı mı ya, bende vardı bir ara bir kaç senede pert olmuştu.

itsarmani

Asistan
Reaksiyon puanı
4
yeni sistem diyorsun gerek yok yani diyorsun anlaşıldı biraz tutayımda 2000 tllik bir sistem toplayım öyleyse ne yapayım :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

O alakarttan kaldı mı ya, bende vardı bir ara bir kaç senede pert olmuştu.
ozaman vardı :D yeni çıkmıştı :D ozaman 1 gb üzeirdne ramlar kullanılmaay yeni başlanmıştı 3 gb ram toplamıştım ddr2 800 mhz birde çok pahalıydı :D ozaman iyidi ama şimdi içler acısı :D