Asus N53SN SZ174V Sorunu

vagojeo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bilgisayarı daha 2 gün önce aldım. Özellikleri şöyle;
nvidia gt 550 2 gb
8 gb ram
i7 işlemci

şimdi arkadaşlar the witcher 2 ve dragon age 2 yükledim ama ikisnde de ful ayarlarda oynayamıyorum. açılıyor ama çok ağır hareket ediyor. Ayarları very veya ultra high' dan sadece high' a getirdiğim zaman problem yok ama ben bu özelliklerde bi bilgisayarın bu oyunları full açacağını düşünerek gidip 2500 tl verdim. Teknosa' dan aldım pc' yi. Ayrıca nvidia ayarlarından ekran kartı olarak nvdia' yı seçiyorum oyunları açarken de sağa tıklayıp nvidia' yı seçip öyle açıyorum. Lütfen yardım edin. Bu normal mi yoksa makinada mı bişi vardır? Ya 2500 tl' yi ben full oynamak iiçin verdim ne yapmalıyım? Geri alırlar mı acaba ?

vagojeo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yok mu yardım edebilecek???

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Oyunlar çok yüksek grafik istiyor ve ekran kartı yetmiyor olabilir. Düşünce öyle olmamalı 2500 TL verdim her oyunu oynatmak zorunda değil bende 1750TL verdim her oyunu oynatmıyor. Aynı fiyata masaüstü toplasaydn o zaman başka olurdur oynatırdı . Laptoplar oyunlar için pek iyi değil.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
uıltra hıgh yerine hıghda oyna sende ne fark ediyo çok mu önemli hıghta takılmadan oynayabiliyosan daha ne istiyon