Asus mu Samsung mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahkam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Samsung alınacaksa Note veya S serisi alınmalı. Zenfone 2 diyorum ben.

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
biraz açıklarmısınız olumsuz düşüncenizi?
babam j7 kullanıyor memnun ama babam için ideal whatsapp ve internette haber okumak dışında kullanmayacaksanız ideal büyük ekran kamerasıda güzel rami düşük ama babam için dediğim gibi güzel telefon hızlı , zenfone 2 daha performanslı ama tasarım vs olarak eskidi çok kaba

ahkam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
babam j7 kullanıyor memnun ama babam için ideal whatsapp ve internette haber okumak dışında kullanmayacaksanız ideal büyük ekran kamerasıda güzel rami düşük ama babam için dediğim gibi güzel telefon hızlı , zenfone 2 daha performanslı ama tasarım vs olarak eskidi çok kaba
evet eskidi doğruda elektronik dünyasının yenisini takip etmeye kalkarsak çok işimiz var.yarın daha iyisi çıkacagı kesin.orta bişey makul bir ürün yeterli yani.

ahkam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
zenfone 2 ye karar kılmak üzereyim.son uyarıları alabilirmiyim.sebep ve sonuçları ile birlikte.yorumlar için teşekkürler

gokment

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Zenfone 2'nin 32 gb modelini Mayıs 2015'ten beri kullanıyorum.

Orada burada yazan ve kronik gibi lanse edilen sıkıntıların hepsi güncelleme yapıldıkça bitti.

Telefon performansı çok iyi, stabil...

Android 6.0 yalan oldu ama sonunda elbet gelecek. Gelse bile ben uzun süre yükseltmeyi düşünmüyorum. 5.0'dan çok memnunum zira.

Hep söylendiği gibi telefon biraz kaba... Ama fiyat-performans ürünü kategorisinde üst seviye bir ürün.

Diğer telefonu bilmiyorum.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Performans telefonu asustur açık ve net :)