ASUS ZENFONE 2 [URL='http://www.vatanbilgisayar.com/asus-zenfone-2-cift-sim-32-gb-akilli-telefon-siyah.html']ZE551ML-6A802WW [/URL]mi?
yoksa
SAMSUNG GALAXY J710 SAM_SM-J710FZDATUR mi?
yoksa
SAMSUNG GALAXY J710 SAM_SM-J710FZDATUR mi?
Note veya S serisi güzel ama açıklamamdakiler daha uygun geldi.düşüncen için sagol.Samsung alınacaksa Note veya S serisi alınmalı. Zenfone 2 diyorum ben.
Size Kaan N1 ve Lenovo K5 Note'a da bir bakmanızı öneririm.Note veya S serisi güzel ama açıklamamdakiler daha uygun geldi.düşüncen için sagol.
biraz açıklarmısınız olumsuz düşüncenizi?iki seçenek arasında alsam j7 alırdım fakat o fiyata o iki telefonuda almam
babam j7 kullanıyor memnun ama babam için ideal whatsapp ve internette haber okumak dışında kullanmayacaksanız ideal büyük ekran kamerasıda güzel rami düşük ama babam için dediğim gibi güzel telefon hızlı , zenfone 2 daha performanslı ama tasarım vs olarak eskidi çok kababiraz açıklarmısınız olumsuz düşüncenizi?
evet eskidi doğruda elektronik dünyasının yenisini takip etmeye kalkarsak çok işimiz var.yarın daha iyisi çıkacagı kesin.orta bişey makul bir ürün yeterli yani.babam j7 kullanıyor memnun ama babam için ideal whatsapp ve internette haber okumak dışında kullanmayacaksanız ideal büyük ekran kamerasıda güzel rami düşük ama babam için dediğim gibi güzel telefon hızlı , zenfone 2 daha performanslı ama tasarım vs olarak eskidi çok kaba
K5 Note veya Kaan N1.evet eskidi doğruda elektronik dünyasının yenisini takip etmeye kalkarsak çok işimiz var.yarın daha iyisi çıkacagı kesin.orta bişey makul bir ürün yeterli yani.
Her Türlü Samsung