Asus EePad Android 3.0 Tablet 10 Haziranda Türkiyede

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Asus Eepad Android 3.0 tablet 10 haziranda hepsiburada.com stoklarında olacak..DOCK STATİON HEDİYELİ.

İŞTE ÖZELLİKLERİ :

Bilgisayar_734337.jpg

Bilgisayar_734338.jpg

Bilgisayar_734339.jpg

Bilgisayar_734340.jpg

TEKNİK ÖZELLİKLER

1607.jpg

1611.jpg

---------- Post added at 05:29 ---------- Previous post was at 05:12 ----------

Tanıtım Videosu
[video=youtube;cAoRHUsgoRM]http://www.youtube.com/watch?v=cAoRHUsgoRM&feature=player_embedded[/video]

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Çok iyi güzel'de.. İleriye dönük bakarsak eğer ilerde 3D çok yayılacak o yüzden 3D kamerası olsa iyi olurdu.. LG optimus pad'i geçeni göremedim su ana kadar.. Mantıklı düşünürsek neden daha iyi özelliği olanı almıyalımki ?

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
görüntü itibariyle hoş duruyordu yada reklamın çekicilği diyebilirim.. ama klavye olayı felan değişik bir hava katmış kendisine..
Yanlız burada @vladislav arkadaşa katılıyorum çünkü günümüzde ufak ufak herşey 3d olmaya başlıyor buna istinadende 3d olmaması büyük eksik bencede.

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
acaba lg nin ne zaman çıkacağına dair bir fikri olan var mı ?? tahminimce onun fiyatı 2 milyara yakın olur türkiyede..yani onu almak için hem türkiyeye gelmesini beklicez hemde geldikten sonra fiyatının ucuzlamasını beklicez :)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Çok iyi güzel'de.. İleriye dönük bakarsak eğer ilerde 3D çok yayılacak o yüzden 3D kamerası olsa iyi olurdu.. LG optimus pad'i geçeni göremedim su ana kadar.. Mantıklı düşünürsek neden daha iyi özelliği olanı almıyalımki ?
Zaten ileriyi düşündükleri için 3D kamera yok. ilerisi bir gelsin o modeller çıkacaktır.

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Zaten ileriyi düşündükleri için 3D kamera yok. ilerisi bir gelsin o modeller çıkacaktır.

Bu bir satış stratejisidir.Örnek olarak ilk çıkan iphone ile son çıkan iphone arasında dağlar kadar fark var..İlk çıkan ipad ile ipad 2 arasında epey fark var..Adamlar hiçbir zaman tam olarak bir şeyi yapmazlar..Yakında iphone 5 çıkacak.Ondada iphone 4 te olmayan eksik özellikler olacak..O eksiklikler iphone 4 te olsaydı bu sefer ortaya iphone 5 çıkmayacaktı..

Aynı şekilde ipad 1 de bir sürü eksiklik vardı..Bunlarn çoğu ipad 2 de giderilmiş ama tamamen değil.Geri kalanlarıda ipad 3 te giderirler artık..

whitedragon

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu Asusda dock klavyede sadece usb girişi var tabletde hdmi ve sd kart okuyucu acaba usb için klavyelimi almak mantıklı acaba,şahsen klavyeyi kullanacağımı zannetmiyorum.

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
çok güzel görünüyor ama arkadaşlara katılıyorum 3D büyük eksiklik bence... lg optimus pad almak daha mantıklı geliyor o zaman şu an için ....ileriye dönük düşünülüyor demişsiniz ama şimdi alacaklar için ne olacak? potansiyel müşteri kaybı... yeni bir ürün çıkınca ilk başlarda satış rakamları yüksek olur. o zaman lg'nin 3D konusunda önde gideceği kesin :)

realzed2001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
asus eepad i bugün teknosada kurcalama imkanım oldu ama dock ünitesini görmedim fiyatı 1550 liraydı galiba. Galaxy tab 2 yi beklerken fikrimi değiştirmek üzereyim belki kampanya felan olursa düşünürüm. telekomun motorola xoom ına göre ne dersiniz?

sonkao

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tasarım güzel ama 3g olmaması büyük bi eksiklik

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
tasarım çok ilginç.. fiyatının bu kadar ucuz olmasına anlam veremedim.. birkaç eksiklik vardır sanırım.. 3g olmaması en büyük eksiklikte. multi task nasıl acaba?

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
asus eepad i bugün teknosada kurcalama imkanım oldu ama dock ünitesini görmedim fiyatı 1550 liraydı galiba. Galaxy tab 2 yi beklerken fikrimi değiştirmek üzereyim belki kampanya felan olursa düşünürüm. telekomun motorola xoom ına göre ne dersiniz?

hepsi son derece pahalı cihazlar. asus eepad şık ve değişik tasarımı ile dikkat çekiyor ama bana gereksiz pahalı geldi. 3g bile yok sonuçta. galaxy tab'a zaten hiç gelmiyorum bile. alınabilecek daha iyi tabletler var. motorola xoom da gereksiz pahalı olduğunu düşündüğüm bir tablet. hele ki telekom'dan alınan taahhütlü fiyatı çok daha pahalı. şahsen benim aklımda ilk 3d kayıt yapma özelliği olan lg optimus pad var. hem tasarımı çok şık, tam taşınabilir, hem özellikleri gayet iyi. fiyatı da 1400 tl felan deniliyor. diğer tabletlerden hiç bir eksiği olmayıp üzerien bir de 3d kayıt özelliği olan optimus pad dururken neden diğerlerine yöneleyim.

devkazanı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bu tür cihazları meraklısı değilseniz hemen almayın.cari açığımızı artırıyorsunuz.

brk.trk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
32 GB hafıza, android 3.0 honeycomb, 3G hızında bağlantı, WiFi bağlantısı, 3D video kayıt, çift çekirdek işlemci, çift kamera, ağırlığı yok gibi, hızı mükemmel, tasarımı çok ergonomik, fiyatı çok iyi, HDMI çıkışı var 3D videonuzu 3D uyumlu bir TV'ye aktarabiliyorsunuz HDMI ile, hepsinden önemlisi MÜKEMMEL bir tablet. bu kadar şeye rağmen neden gidip başka tablet alayım ki? Hangi başka tablette bu kadar çok özellik var bide bu fiyata? 1400 gibi fiyatları varmış daha ne istiyim :)

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
evet gerçekten de optimus pad'in fiyatı özelliklerine kıyasla hiç abartılı değil. sonuçta ilk 3d kayıt imkanı sağlayan tablet olma özelliğini taşıyor.