Soru Astral seyehat sizce gercek mi hic yapaniniz oldu mu??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
İnanç meselesidir bu. Bence astral seyahat gerçek. Çünkü rüyaların manası vardır.

Örneğin rüyada iken lusid yapsan bile göreceğin rüyadaki sahneyi, işleyişi değiştiremiyorsun. Bu kanıtlanmış bir şey. Yani sana bir şey gösteriliyor.

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
İnanç meselesidir bu. Bence astral seyahat gerçek. Çünkü rüyaların manası vardır.

Örneğin rüyada iken lusid yapsan bile göreceğin rüyadaki sahneyi, işleyişi değiştiremiyorsun. Bu kanıtlanmış bir şey. Yani sana bir şey gösteriliyor.
Evet rüya gibi ama rüyadan daha gerçek.

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152
Gerçek değil uğraşmayın boş iş. Buna gerçek diyen musallat cinlerede gerçek diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örneğin rüyada iken lusid yapsan bile göreceğin rüyadaki sahneyi, işleyişi değiştiremiyorsun.
Bilincin yerinde değil ondan olmasın?

Son düzenleme:

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152
Bilimsel olarak gerçek olmadığına, olamayacağına dair kesim delil ve bulgular var mı?
Sana göre bilimsel dinsel yada artık aklına her ne geliyor ise onlar var olduğunu kanıtlıyor mu? Sence gerçek olsa neden kimse yapmıyor?
Biz bugün beraber bir astral seyahate çıkalım sahilde gezeriz olur mu? Astral seyahat anca 100'lük rakı içen birisinin çıkabileceği birşey.

• Beğen
Reactions: bud

Sedatsincar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
33
Sana göre bilimsel dinsel yada artık aklına her ne geliyor ise onlar var olduğunu kanıtlıyor mu? Sence gerçek olsa neden kimse yapmıyor?
Biz bugün beraber bir astral seyahate çıkalım sahilde gezeriz olur mu? Astral seyahat anca 100'lük rakı içen birisinin çıkabileceği birşey.
Gerçek olsa bile öyle senin düşündüğü gibi değildir öyle her istediğin zaman hadi gidip rakı içeyim falan boş

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Kimsenin yapmadığını, yapamadığını bilemeyiz ki. Herkes yapamaz zaten. Ben yapmadım; gerçek mi bilemem, kesin bir fikrim yok. Ama "100'lük rakı içen birisi yapabilir " diyerek kestirip atmamayı daha doğru buluyorum. Bugüne kadar bilimsel olarak çürütülmediyse eğer, neden böyle bir şey olmasın? Geçmişte delilik gibi gözüken birçok şeyi günümüzde kullanıyoruz.

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
Kimsenin yapmadığını, yapamadığını bilemeyiz ki. Herkes yapamaz zaten. Ben yapmadım; gerçek mi bilemem, kesin bir fikrim yok. Ama "100'lük rakı içen birisi yapabilir " diyerek kestirip atmamayı daha doğru buluyorum. Bugüne kadar bilimsel olarak çürütülmediyse eğer, neden böyle bir şey olmasın? Geçmişte delilik gibi gözüken birçok şeyi günümüzde kullanıyoruz.
Herkesin ilmi aynı değil bu konuyu'da uzatmaya gerek yok.

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Ve buna inanmamız bekleniyor değil mi? "Herkes yapamaz bilmem ne" bende inandım. Kimse yapamıyor öyle birşey yok demiyorlarda.
Çok dogmatik düşünüyorsun. Kimlerin yapıp yapamadığını sana mı haber veriyorlar. Ben sana şuna buna inan demedim. İletim yanlış anlaşılıyor, daha fazla uzatmayacağım. İyi forumlar

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152
Bencede keşke açmasaydınız. Malum bu tür konular çok sapıyor maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...