Sedatsincar
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 33
Soru başlıkta
Gerçektir. Nerden biliyorsun diye sormayın. ?Astral gerçek değil.
Gerçekse neden uğraşmayalımGerçektir öyle şeylerle uğraşmayın derim
Yapamayacağınız bir şeyle uğraşmayın. Metafizik bir varlık geçirebilir başka boyuta.Gerçekse neden uğraşmayalım
Evet rüya gibi ama rüyadan daha gerçek.İnanç meselesidir bu. Bence astral seyahat gerçek. Çünkü rüyaların manası vardır.
Örneğin rüyada iken lusid yapsan bile göreceğin rüyadaki sahneyi, işleyişi değiştiremiyorsun. Bu kanıtlanmış bir şey. Yani sana bir şey gösteriliyor.
Bilincin yerinde değil ondan olmasın?Örneğin rüyada iken lusid yapsan bile göreceğin rüyadaki sahneyi, işleyişi değiştiremiyorsun.
Bilimsel olarak gerçek olmadığına/olamayacağına dair kesin delil ve bulgular var mı?Gerçek değil uğraşmayın boş iş.
Sana göre bilimsel dinsel yada artık aklına her ne geliyor ise onlar var olduğunu kanıtlıyor mu? Sence gerçek olsa neden kimse yapmıyor?Bilimsel olarak gerçek olmadığına, olamayacağına dair kesim delil ve bulgular var mı?
Gerçek olsa bile öyle senin düşündüğü gibi değildir öyle her istediğin zaman hadi gidip rakı içeyim falan boşSana göre bilimsel dinsel yada artık aklına her ne geliyor ise onlar var olduğunu kanıtlıyor mu? Sence gerçek olsa neden kimse yapmıyor?
Biz bugün beraber bir astral seyahate çıkalım sahilde gezeriz olur mu? Astral seyahat anca 100'lük rakı içen birisinin çıkabileceği birşey.
Senin düşündüğün nedir? Paylaşırsan aydınlanırız.Gerçek olsa bile öyle senin düşündüğü gibi değildir
Kimsenin yapmadığını, yapamadığını bilemeyiz ki. Herkes yapamaz zaten. Ben yapmadım; gerçek mi bilemem, kesin bir fikrim yok. Ama "100'lük rakı içen birisi yapabilir " diyerek kestirip atmamayı daha doğru buluyorum. Bugüne kadar bilimsel olarak çürütülmediyse eğer, neden böyle bir şey olmasın? Geçmişte delilik gibi gözüken birçok şeyi günümüzde kullanıyoruz.Sana göre bilimsel dinsel yada artık aklına her ne geliyor ise onlar var olduğunu kanıtlıyor mu? Sence gerçek olsa neden kimse yapmıyor?
Biz bugün beraber bir astral seyahate çıkalım sahilde gezeriz olur mu? Astral seyahat anca 100'lük rakı içen birisinin çıkabileceği birşey.
Ve buna inanmamız bekleniyor değil mi? "Herkes yapamaz bilmem ne" bende inandım. Kimse yapamıyor öyle birşey yok demiyorlarda.Kimsenin yapmadığını, yapamadığını bilemeyiz ki. Herkes yapamaz zaten
Herkesin ilmi aynı değil bu konuyu'da uzatmaya gerek yok.Kimsenin yapmadığını, yapamadığını bilemeyiz ki. Herkes yapamaz zaten. Ben yapmadım; gerçek mi bilemem, kesin bir fikrim yok. Ama "100'lük rakı içen birisi yapabilir " diyerek kestirip atmamayı daha doğru buluyorum. Bugüne kadar bilimsel olarak çürütülmediyse eğer, neden böyle bir şey olmasın? Geçmişte delilik gibi gözüken birçok şeyi günümüzde kullanıyoruz.
İlmi yeten biri şunu bir yapsında görelim he? Nesye çok uzadı. Boş konu zaten.Herkesin ilmi aynı değil bu konuyu'da uzatmaya gerek yok.
Çok dogmatik düşünüyorsun. Kimlerin yapıp yapamadığını sana mı haber veriyorlar. Ben sana şuna buna inan demedim. İletim yanlış anlaşılıyor, daha fazla uzatmayacağım. İyi forumlarVe buna inanmamız bekleniyor değil mi? "Herkes yapamaz bilmem ne" bende inandım. Kimse yapamıyor öyle birşey yok demiyorlarda.
Yapsa sen göremezsinki. Adamı sen uyuyor sanırsın başka alemde oluyor.İlmi yeten biri şunu bir yapsında görelim he? Nesye çok uzadı. Boş konu zaten.
Knk ben yapsam gelip sana mı soylerim kendi aileme bile söylemem sanirimİlmi yeten biri şunu bir yapsında görelim he? Nesye çok uzadı. Boş konu zaten.
Ya niye söylemezsin?Knk ben yapsam gelip sana mı soylerim kendi aileme bile söylemem sanirim
Ben yapsam kendimi mehdi ilan ederim.Knk ben yapsam gelip sana mı soylerim kendi aileme bile söylemem sanirim
Bende?. Duyurmadığım kalmaz. Show haberi çağırırım?Ben yapsam kendimi mehdi ilan ederim.