Assassin's Creed Unity Oynamak İsteyen Var Mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Paragöz ve optimizasyon özürlü ubisoft yine optimizasyonda beceriksizliğini ortaya koymuş. Oyunun PS4 ve Xbox One sürümü kasım kasılıyor. Oyun 15-20 FPS ye kadar düşüyor. Oyunun PC sürümünde de FPS düşüşleri ve birçok teknik sorun var. Neden tarihin en çok sistem isteyen oyunu olduğu şimdi daha iyi anlaşılıyor. ubisoft bitmemiş oyunu pisaya sürdü oyunda optimizasyon diye bir şey yok. iki konsolda da teknik özellikleri aynı olan oyun donanım olarak Xbox One'dan daha üstün olan PS4'te daha düşük FPS de çalışıyor. (Microsoft parayı basmış) Watch dogs oyunu da videolar da çok iyi görünüyordu ancak piyasaya çıktığında gösterilen videolarla alakası bile yoktu aynı şeyi bu oyunda da yapmış. İncelemerde de oyunun patladığı açıkça ortada. Beceriksiz ubisoft gitsin Rockstar Games'ten optimizasyon dersi alsın.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Basligi Assasins Creed Unity alacak parasi olan var mi diye degistirsek daha anlamli olur. Hele Basbelasinin dedigi gibi optimizasyon özürlüyse hiç çekilmez.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Oyunu kendim test etmedim ancak ps4 sürümünün inceleme videolarını izledim. Fps düşüşleri var ama rahatsiz edecek düzeyde değil. Diğer ac oyunlarindan hatta diğer açık dünya oyunlarında en önemli farkı sehrin fazla kalabalik olmasi. Bu kalabalikta çeşitlilik mevcut birçok farkli kiyafette tipte insan görmek mümkün. Iste bu yüzden sokaklarda dolaşırken nadiren fps düşüşleri kaplamalarin geç gelmesi gibi sorunlar ortaya çıkıyor. Bana kalırsa rahatsız edecek düzeyde değil. Bu yorumu izlediğim videolara göre yapıyorum inşallah yakın zamanda pc versiyonunu deneyerek gerçek izlenimleri yazarım buraya.

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Ubisoft bir an önce Prince Of Persia serisine odaklanmalı.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Paragöz optimizasyon özürlü tırtsoft. Aman kalsın istemez. Beter olun.

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
haklısınız ben unıty bır kenara koyiyim boşazaman harcamıyım black flag bitirmemiştim onu bitiriyim türkçe yamasıda varken

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Far cry gibi harika bir oyunun yapımcısının ubisoft olduğunu unutmayın bu sadece assasin creed için geçerli

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Far cry gibi harika bir oyunun yapımcısının ubisoft olduğunu unutmayın bu sadece assasin creed için geçerli

Bu ubisoft'un optimizasyon özürlü oldugunu degistirmez.

Yakin zamanda cikardigi oyunlarin %70i sorunluydu.

Assassins Creed haricinde daha bir sürü oyun var. Tek oyundan yola cikarak söylemiyoruz bunu.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Oyundaki en büyük sıkıntı oyunun aniden kilitlenip sonra geri açılması.Halktan bazılarını sokakta giderken yukarılarda merdiven çıkarken görüyorum.Oyunun sanki full halini değilde beta sürümünü oynuyormuş gibi hissediyorum
Not:PC'de oynuyorum gtx650 ile

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bu oyunun minimum sistem gereksinimleri çok yüksek ya... Minimum 2GB HD7970 ekran kartı istiyor... kaç kişi oynayabilecek bunu... Ben ekran kartından oynayamam büyük ihtimal... (PhenomII X4 955, 1GB HD6870, 6GB)

Assassin’s Creed Unity
Minimum and Recommended Requirements

[TABLE="class: req-table, width: 570"]
[TR]
[TH="width: 125"]CPU:[/TH]
[TD="width: 380"]Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR="bgcolor: #ECEEF5"]
[TH="width: 125"]CPU Speed:[/TH]
[TD="width: 380"]Info[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TH="width: 125"]RAM:[/TH]
[TD="width: 380"]6 GB[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TH="width: 125"]OS:[/TH]
[TD="width: 380"]Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64-bit operating system required)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TH="width: 125"]Video Card:[/TH]
[TD="width: 380"]NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TH="width: 125"]Sound Card:[/TH]
[TD="width: 380"]Yes[/TD]