Assassin's Creed: Revelations [SKIDROW]

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Evet küfür var, bayanlar bile çok ağır küfür ediyor, olmaz böyle. :)

İstanbul'da geçen bir oyun... Keşke alt yazılar, konuşmalar tamamı Türkçe olsaydı.

Oyundan bir sahne
[video=youtube;WwyWL3mKCP0]http://www.youtube.com/watch?v=WwyWL3mKCP0[/video]

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Evet küfür var, bayanlar bile çok ağır küfür ediyor, olmaz böyle. :)

İstanbul'da geçen bir oyun... Keşke alt yazılar, konuşmalar tamamı Türkçe olsaydı.

Oyundan bir sahne
[video=youtube;WwyWL3mKCP0]http://www.youtube.com/watch?v=WwyWL3mKCP0[/video]
İngilizce sürümde bile Türkçe mi konuşuyorlar? :)

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
çok güzel Türkçe olması

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
sokaktaki vatandaşlar aynen videoda olduğu gibi yarı türkçe konuşuyorlar. dilencinin biri italyanca dilenirken, diğeri lütfen bir sikke verirmisiniz diye dileniyor :)

çok güzel çöreklerim var diye dolaşan bir satıcıya çarptım, eşşoleşşek dedi :D

ama lanet olsun ki danagalaklar bırak türkçe seslendirmeyi, türkçe altyazı bile yapmamışlar.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
sokaktaki vatandaşlar aynen videoda olduğu gibi yarı türkçe konuşuyorlar. dilencinin biri italyanca dilenirken, diğeri lütfen bir sikke verirmisiniz diye dileniyor :)

çok güzel çöreklerim var diye dolaşan bir satıcıya çarptım, eşşoleşşek dedi :D

ama lanet olsun ki danagalaklar bırak türkçe seslendirmeyi, türkçe altyazı bile yapmamışlar.

Türkçe ama nasıl bir Türkçe? :) Çok belli seslendirenlerin Türk olmadığı. Sokaktaki vatandaştan bahsediyorum.
Bence hiç Türkçe olmasaymış daha iyimiş. 'Arkadashim' ne demek yahu? Altyazı yapmadınız anladık ama bari Süleyman'ı gerçekten bir Türk seslendirseydi... Ya da önemli bölümlerde doğru düzgün bir altyazı olsaydı. 1 yıl bekledik bu oyunu be. Ayıptır. Tarihi, dili bu kadar yok sayılmaz bir milletin. Dublaj ya da altyazı olmadığı kesinleştikten sonra oyunu satın almamak için kendimle çok mücadele ettim. İyiki de yapmışım bunu. İnternetten indirdim, çok bile bunlara.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
isterse tüm ubisoft türkçe öğrensin, ben yine orjinal almam :D

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bizim bu topraklarda olmamız adamlara batıyo.. Dil ile kültür yok sayarak, Türklere verilen değer belli oluyo :) Ben de onlara bu çerçevede değer verdim ve 25 inde PC sürümünü indirdim :P :D

Neyse, belki orjinal olmadığı içindir bilmiyorum ama çok fazla grafik bug buldum. Örneğin önümde boşluk varken duvara çarpmış gibi tepki verdi Ezio :) Bi kulenin tepesinde oldu bu olay. Bence Roma haritası kadar bu İstanbul haritasında emek harcamamışlar.

Assassin's Creed oyunun son bölümünü en azından İstanbul da oynamadık demiyoruz. :) İyi yönden bakmak gerekiyo gibi gibi :P

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bak haritaya laf söylemem. ben beğendim. dün oyun dünyasına uzaylı kalmış birkaç arkadaşa oyunu gösterdim. istanbulu görünce doğal olarak türkler yapmış sandılar, dipleri düştü :) 2 saat yedim bunları :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Kültür karmaşası mevcut, Türkçe İngilizce İtalyanca :D

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=208654]16bursaaa[/MENTION] benimde xpde başıma gelmişti format attım ardından oynu kurdum düzeldi ama ben windows 7 ultimateye kurdum böle bi sorun yaşamadım ben.. yapcagın tek bişi var format ne virüsle alakası bile yok..

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ne yazık ki ben baya bi ugraşmıştım xpde ama cözümü yok. format başka care yok.. formattan sonra oynu kurcam ben öle yapmıştım en son xpdeyken..

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Yusufla konuşurken yanımıza gelen bi assassin kesinlikle türktü yanlış hatırlamıyorsam yusuf çabuk koş gibi birşeyler demişti sonra ingilizceyi devam.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
[video=youtube;xxE5R6uAWKc]http://www.youtube.com/watch?v=xxE5R6uAWKc&feature=related[/video]

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Bu oyunda şunu anladım ki Osmanlı döneminde istanbulda halkın tamamı yabancı. Dilenciler ve birkaç kişi dışında türkçe konuşana rastlamadım. Ayrıca halktan bazılarıda melez önce türkçe bağırırken birden ingilizceye sonrada daha başka bir dile atlıyor:D

Dün en azından bir tr altyazı gelir ümidiyle 1.01 güncellemesini yükledim ama gördüm ki bu konuda hala bir gelişme yok.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
pc ye format atıcam. bu oyunun save dosyası belgelerim içindeki 3 kb. olan dosya mı?

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
pc ye format atıcam. bu oyunun save dosyası belgelerim içindeki 3 kb. olan dosya mı?

Boyut oyunda geldiğin yere bağlı olarak değişebilir.
Save dosyaları \Ubisoft\Assassin's Creed Revelations\orbit\40 klasörünün içinde bulunuyor onları yedeklemen gerek.

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
bulamadım o klasörü

Birde bu yöntemi dene. Sanırım save klasörü oyun sürümüne göre değişiyor çünkü bendeki save dosyalarının yeri ilk verdiğim şekilde bulunuyor.

C:\Users\X\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\savegame_storage\XXXXXXX=\40
Eğer bunda da çıkmazsa oyun klasörünün içinde "save" sözcüğünü aratmayı dene:)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
tamam buldum sağol. oyun klasörünün içindeymiş.

bu arada skidrow v1.01 update'i yükledim ama göze çarpan birşey farkedemedim. güncelledikleri ne olaki?

--- Mesaj Güncellendi ---

[video=youtube;AUwszUCgMrw]http://www.youtube.com/watch?v=AUwszUCgMrw[/video]

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
7NXma.jpg

gaz bombasıyla bütün mahalleyi öldürdüm :D

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlar bişi sorcam Vlad Impaler Prison bulan var mı aranızda.. ? o bölümü bulan yada acılan.. nasıl?

trancelogy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet beyler bir assasian creed oynunun daha sonuna geldik, kullanıcı deneyimlerini aktarmak istiyorum, malum kimileri tarafından oyunun istanbulda geçmesi güzel kimileri tarafından Türklüğe vurulmuş bir ket ben bu tartışmalara hiç girmeden haritanın gayet güzel oldugu mekanların hemen hemen birerbir kopyalanmış olduğunu görmek güzel,
cevremizde ki insanların Türkçe konuştugunu görmek ayrı bi tat katmış olaya fakat ubisoft tan en azından bir Türkçe altyazı koymayı akıl etsesermiş eminim Türk oyuncular için tadından yenmezmiş ,Burda parantez acarak dile getirmek istediğim şey altyazıları yazan sayın Vicezzo Beretta (bunu öğrenebilmek için bütün credit'si izledim :) ) artık erkek mi kadın mı bilemiceğim ama arkadashım,khardeşlehrim gibi tam bir Türkçe katliamı yaptıkğı için kendisine teşşekkürü bir borç bilirim...

oyunda hepimiz biliyoruz ki mafsay key lerin peşinde oldugumuzu ve bizi çeşitli zindanlara götürüyor fakat beni hayal kırıklığına uğratan bu oyunundaki zindanların assasian creed 2 deki zindanlar kadar zor olmaması ben daha zor şeyler bekliyordum neyse sözü fazla uzatıp oyun hakkında daha fazla spolier vermek istemiyorum...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
ne keyi ki onlar ben giveaway diye verdim belki işinize yarar diyerekten :D

onlyyou3113

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaslar 2 gundur revelations icin ugrasiorum... oyun a girmeye calistigimda login kisminda pasword sorunu oluor kafadan biseyler salliorum ama bi turlu oyuna giremiorum oyunu tekrar tekrar silip yukledim skidrow crack yaptim, skidrow icinde ki orbiti ubisoft in ice attim bi cok yol denemedim ama login FAILDED sorunu bi turlu gitmedi play buttonu bi turlu gelmedi yardimci olabilicek kimse varmi ?