Assassin's Creed: Revelations [SKIDROW]

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] sağolsun ben de başladım indirmeye. Heyecanla bekliyoruz inmesini. :)

djmuji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rapid ten 11.5 dk da indirdim :) böyle bağlantının gözünü seveyim

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Skidrow klasöründekileri nasıl ve nereye kopyaladınız ? Oyunu çalıştırmak için hangi exe yi kullandınız ? Bende ubisoftluncher.exe hatası veriyo neyi tıklarsam tıklayayım :( Sabaha kaldı sanırım bu iş

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
indirmesi bitti, yüklemesi sabaha artık. Vize sonrası oyun festivali gibi olacak

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
yuh be daha konuyu yeni görüyorum. :P neyse wupload ile 20mb ile çekiyorum, 5dk ya iner.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
İndirdim uyudum :D Şu işin çaLışmanın gözü kör oLsun :D eve geçince kurcaz inş.

turkpoet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
leechturk te altin torrent olarak sunumda birakin yabancilari ne vars a yerlide1.5 mb le indiriyorum su an.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Gece 2de indirdim kurdum 2 sync bitirdim uykusuzum:D İlk görevdeki Türkçe konuşmalar ac nin ilk oyunundaki gibi," eşşeoğluueşşekler" biraz abartılı olmuş :D

Coreyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Skidrow klasöründekileri nasıl ve nereye kopyaladınız ? Oyunu çalıştırmak için hangi exe yi kullandınız ? Bende ubisoftluncher.exe hatası veriyo neyi tıklarsam tıklayayım :( Sabaha kaldı sanırım bu iş

Oyunun yüklü olduğu klasöre git. Ctrl+A ile hepsini seç ve özellikler de. Salt okunur seçeneği tikli olması lazım. Onu kaldır. Uygula + Tamam de. Ardında da ACRSP.exe yi masaüstüne kısayol olarak gönder ve Yönetici olarak çalıştır.

alexdeso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
24 Mb İle Cektim 8-9 dk sürdü oyuna basladım gercekten güzel oyun "eşşeoğlueşşekler" Diyorlar

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Oyunun yüklü olduğu klasöre git. Ctrl+A ile hepsini seç ve özellikler de. Salt okunur seçeneği tikli olması lazım. Onu kaldır. Uygula + Tamam de. Ardında da ACRSP.exe yi masaüstüne kısayol olarak gönder ve Yönetici olarak çalıştır.

ben de programı kapat hatası alıyorum? salt okunur yaptım ama hala hata veriyor. :S

salt okunur yap olarak anladım. sal okunuru iptal edince açıldı, teşekkürler.

--- Mesaj Güncellendi ---

o değil de İstanbu'da geçen oyuna Türkçe altyazı yapmamışlar. yazıklar olsun

Coreyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ben de programı kapat hatası alıyorum? salt okunur yaptım ama hala hata veriyor. :S

salt okunur yap olarak anladım. sal okunuru iptal edince açıldı, teşekkürler.

o değil de İstanbu'da geçen oyuna Türkçe altyazı yapmamışlar. yazıklar olsun

Rica ederim.Alt yazı konusunda katılıyorum çünkü AC2 ve AC Brotherhood serilerinde resmen italyanca öğrenmiştik sırf oyun İtalya'da geçiyor diye.En azından bir türkçe alt yazı koyabilirlermiş.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24

Tesekkur ederim, bu ise yaradı :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Editörü bulunduğum siteyede koydum ha wupload linklerini :D

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sizde Ezio nun cızımlerınde bır garıplık oldugunu fark ettınız mı yoksa sadece bende mı sorun var ?

inser7coin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben yaptım dediklerinizi olmadı fakat, zaten Salt Okunur seçeneği tıklı değildi.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ezio elinden baltayı düşürüyor, elinde hiç birşoy yok, ama balta varmış gibi hala vurmaya devam ediyor. birkaç kez oldu bu. korsan olmasıyla bir alakası var mı acaba :)

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hookblade'i çok sevdim ya hele bomba yapma işini..

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
saatlerdir oynuyorum deli oyun. dev ekranda adeta sinema gibi oluyor. gamepad'le çok güzel oynanıyormuş, geçmişte hep karşı durmuştum.

bir de şu f710 da eagle eye tuşu olsaydı çok güzel oalcaktı. hangi tuşa bastıysam yok, olmuyor. klvayeye geçip o görevi geçiyor, sonra tekrar gamepade geçiyorum :P

millete bak nereler yapıyor. biz elimizde sopa, haldur huldur dalıyoruz :)

http://www.youtube.com/watch?v=f1GyTeCvNX4&feature=relmfu

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
saatlerdir oynuyorum deli oyun. dev ekranda adeta sinema gibi oluyor. gamepad'le çok güzel oynanıyormuş, geçmişte hep karşı durmuştum.

bir de şu f710 da eagle eye tuşu olsaydı çok güzel oalcaktı. hangi tuşa bastıysam yok, olmuyor. klvayeye geçip o görevi geçiyor, sonra tekrar gamepade geçiyorum :P

millete bak nereler yapıyor. biz elimizde sopa, haldur huldur dalıyoruz :)

http://www.youtube.com/watch?v=f1GyTeCvNX4&feature=relmfu

O tuşu bulana kadar bende baya bi uğraşmıştım bende gamepad için 11 yazıyordu tüm kolları ve tuşları denedim ama bi türlü bulamadım. Sonradan hareket kollarının birinin üzerine bastırdım eagle eye açıldı.:D

greatboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sadece crack i wupload a yükleyebilir misiniz?

Zamunda dan indirdim bende ama program çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Salt okunur falanda değil.

rb2344

Asistan
Reaksiyon puanı
0
unable to **** the ubisoft gam launcher. error code 2. diye bir hata verdi ve oyunu tkrar kurmamı istiyor. başka bir çözüm yolu var m yoksa yeniden mi kurmmam lazım?

Lordkarayel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben oyunu kurdum başlar başlamaz ilk bölümde heryer su ve hiç birşey gözükmüyor.sadece adamımız hayal meyal gözükür gibi.kıpırdamıyorda..grafiksel bir hata herhalde çözümü bilen varsa lütfen cevap versin..aylardır bekliyorum oyunu büyük bi hevesle açtım ancak hayal kırıklığına uğradım :(

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
unable to **** the ubisoft gam launcher. error code 2. diye bir hata verdi ve oyunu tkrar kurmamı istiyor. başka bir çözüm yolu var m yoksa yeniden mi kurmmam lazım?
Oyunu kaldır, masaüstüne ubisoft adında klasör aç, oyunu kurarken burayı seç sonra kur, crackini yap başla oyuna.

Lordkarayel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cevap verebilcek olan yokmu.oyun sorunsuz açılıyor ancak görüntüde hiç birşey yok....