- Reaksiyon puanı
- 53
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] sağolsun ben de başladım indirmeye. Heyecanla bekliyoruz inmesini. 

Skidrow klasöründekileri nasıl ve nereye kopyaladınız ? Oyunu çalıştırmak için hangi exe yi kullandınız ? Bende ubisoftluncher.exe hatası veriyo neyi tıklarsam tıklayayımSabaha kaldı sanırım bu iş
Oyunun yüklü olduğu klasöre git. Ctrl+A ile hepsini seç ve özellikler de. Salt okunur seçeneği tikli olması lazım. Onu kaldır. Uygula + Tamam de. Ardında da ACRSP.exe yi masaüstüne kısayol olarak gönder ve Yönetici olarak çalıştır.
ben de programı kapat hatası alıyorum? salt okunur yaptım ama hala hata veriyor. :S
salt okunur yap olarak anladım. sal okunuru iptal edince açıldı, teşekkürler.
o değil de İstanbu'da geçen oyuna Türkçe altyazı yapmamışlar. yazıklar olsun
Oyunun yüklü olduğu klasöre git. Ctrl+A ile hepsini seç ve özellikler de. Salt okunur seçeneği tikli olması lazım. Onu kaldır. Uygula + Tamam de. Ardında da ACRSP.exe yi masaüstüne kısayol olarak gönder ve Yönetici olarak çalıştır.
Ben yaptım dediklerinizi olmadı fakat, zaten Salt Okunur seçeneği tıklı değildi.Oyunun yüklü olduğu klasöre git. Ctrl+A ile hepsini seç ve özellikler de. Salt okunur seçeneği tikli olması lazım. Onu kaldır. Uygula + Tamam de. Ardında da ACRSP.exe yi masaüstüne kısayol olarak gönder ve Yönetici olarak çalıştır.
ne gibi gariplik? resim göstersene..Sizde Ezio nun cızımlerınde bır garıplık oldugunu fark ettınız mı yoksa sadece bende mı sorun var ?
saatlerdir oynuyorum deli oyun. dev ekranda adeta sinema gibi oluyor. gamepad'le çok güzel oynanıyormuş, geçmişte hep karşı durmuştum.
bir de şu f710 da eagle eye tuşu olsaydı çok güzel oalcaktı. hangi tuşa bastıysam yok, olmuyor. klvayeye geçip o görevi geçiyor, sonra tekrar gamepade geçiyorum
millete bak nereler yapıyor. biz elimizde sopa, haldur huldur dalıyoruz
http://www.youtube.com/watch?v=f1GyTeCvNX4&feature=relmfu
Oyunu kaldır, masaüstüne ubisoft adında klasör aç, oyunu kurarken burayı seç sonra kur, crackini yap başla oyuna.unable to **** the ubisoft gam launcher. error code 2. diye bir hata verdi ve oyunu tkrar kurmamı istiyor. başka bir çözüm yolu var m yoksa yeniden mi kurmmam lazım?