Assassin's Creed 2 PC İnceleme

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Ubisoft'un yeni fenomeni sonunda PC platformunda boy gösterdi! Test merkezimizde ağırladığımız Assassin's Creed 2, son yılların en başarılı aksiyon yapımlarından biri!

Ubisoft'un meşhur serisi Prince of Persia, artık kendini tekrar etmeye başladığı dönemde, Assassin's Creed ile tanıştık. Aynı ellerden çıkan yapım, Prince of Persia'dan çok daha özgürlükçü yapısı ve ilginç kurgusuyla büyük beğeni toplamıştı.

11268921107.jpg

Oyunda hem geçmişte (Altair), hem de gelecekte (Desmond Miles) iki farklı (Aslında akraba) karakteri yönetiyorduk. Her şey 2012 yılında, Abstergo Enstitüsü'nde yapılan sıra dışı deneyler ile başlıyordu. Pieces of Eden isimli bir artifact'ı elde etmek isteyen enstitü, bu büyük gücün yerini tespit edebilmek için 1191 yılında yaşamış olan Altair karakterinin anılarına ulaşmaya çalışır.

21268921126.jpg

Bunu yapmaları için, Altair'in şimdiki zamanda yaşayan bir akrabasına ihtiyaçları vardır. Genetik hafıza sayesinde, Altair'in soyundan gelen birini kullanarak, geçmişteki anılar özel bir bilgisayar yardımıyla gün ışığına kavuşturmak mümkündür. Altair'in aranan akrabası Desmond Miles'dır.

:: Assassin's Creed 2 hakkında görüşlerinizi bizimle paylaşın?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
daha inme aşamasında inince belirtirim :D

meldowkan

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bildiğim kadarıyla düzgün bir crack çıkmamış daha yani sadece gezinebiliyosun görev yapamıyosun

KnUcLeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Düzgün bir rip çıkana kadar beklemeye devam :)

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Multi9 rip'i animus bug'ı ile geliyo. ben de oynayamadım henüz. Patch bekliyorum :)

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Skidrow mu yoksa razor mu bakalım daha önce sürecek piyasaya :D