Assassin's Creed II PS3 İnceleme

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Ubisoft'un geliştirdiği Assassin's Creed II'yi enine boyuna inceledik. PC sürümü henüz satışa sunulmayan yapım, şimdilik yalnızca PS3 ve X360 kullanıcıları için özel! Bu yapımı kaçırmayın!

Yıl 2012... Abstergo Enstitüsü, tuhaf deneylerine devam etmekte ve Desmond Miles'ı hapis tutmaktadır. Bu deneylerin tek amacı vardır. Pieces of Eden isimli güçlü tılsımını elde etmek. Bu amaç doğrultusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayacaktır. Bu fedakarlık başka bir insanın ölümü anlamına gelse bile...

21261576892.jpg

Genetik hafıza diye bilinen yöntem sayesinde Desmond Miles, atası, suikastçı Altair'in hafızalarını görebilmekte ve hatta onları tekrar yaşayabilmektedir. Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük suikastçılarından biri olan Altair, Pieces Of Eden'ın yeri hakkında ipuçlarına sahiptir ama bu ipuçları tarihin sayfaları arasında kaybolmuştur. Tek umut, varisi Desmond Miles'a bu anıları tekrar yaşatmaktır. Önemli ipuçları elde edilmiştir ama bu yöntemin yan etkileri ortaya çıkmaya başlamıştır.

31261577055.jpg

:: Assassin's Creed II oyunuyla ilgili düşünceleriniz neler?

Yazan: Barış Terun
SDN - http://shiftdelete.net

ennteresan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ilk oyunu şahaneydi. bu incelemeye göre ikinci oyunda gayet iy duruyo. hele bi pc ye çıksa da oynasak

jinduw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Assasins Creed 2'yi bir süre önce bitirdim. Kendi türünde oynadığım en iyisiydi. İngilizce az bilseniz bile hikayeyi rahatça anlayabilmenizi sağlayan görsellik mevcut. Özellikle diğer karakterlerle etkileşim, rüzgar, su, hava gibi efektler gerçeğe çok yakın. Dövüşlerde karşısındaki rakiplerin sayısına ve kullandığı silaha göre savunma seçip az hasarla ayrılmanız gerekiyor. Bu da ayrı heyecan katıyor. Yan görev çeşitliliği sıkmıyor. Bir yandan tarih bilginiz pekişirken devrin en önemli figürleriyle yakın temasta oluyorsunuz. Özellikle Leonardo oynamayanlar için çok özel bir karakter. Oyunun standart bitirme süresi 20 saat. Herkesin bu zevki tatmasını istiyorum ve üçüncü oyunu sabırsızlıkla bekliyorum. Ayrıca ubisoft'un oyun sektörüne çok fazla katkı yapacağı belli.