Soru Assasins Creed: Revelations ile ilgili bilgi almak istiyorum!

Fenerli But Sad

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Merhaba 7 günlük tatilde ac revelations oynamak istiyorum bazı yerlerde türkiyede geçiyor yavuz sultan selim falan var diyorlardı da eğer İstanbulda veya Tr'de geçiyorsa oynamak istiyorum oyun nasıl konusu nedir anlatabilir misiniz?

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
Merhaba 7 günlük tatilde ac revelations oynamak istiyorum bazı yerlerde türkiyede geçiyor yavuz sultan selim falan var diyorlardı da eğer İstanbulda veya Tr'de geçiyorsa oynamak istiyorum oyun nasıl konusu nedir anlatabilir misiniz?
Oyun güzel klasik eski Ac mekanikleri var en güzel yanı simit taşıyan amcalars çarpınca küfür etmeleri.

Kısacası güzel oyun

Fenerli But Sad

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Oyun güzel klasik eski Ac mekanikleri var en güzel yanı simit taşıyan amcalars çarpınca küfür etmeleri.

Kısacası güzel oyun
Yani İstanbulda mi geçiyor oynanır mı ve Türkçe dil desteği yada Türkçe altyazı var mı Steamden

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
Yani İstanbulda mi geçiyor oynanır mı ve Türkçe dil desteği yada Türkçe altyazı var mı Steamden
Altyazı orjinal olarak yok diye biliyorum ancak googledan çok kolay bulursun

Bu arada Ac2 oynamadan buna başlamanı önermem çünkü aynı karakteri yönetiyoruz

Fenerli But Sad

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Altyazı orjinal olarak yok diye biliyorum ancak googledan çok kolay bulursun

Bu arada Ac2 oynamadan buna başlamanı önermem çünkü aynı karakteri yönetiyoruz
Ac 1i yama yok diye tam bitiremedim ama 2 kütüphanede var onun yamaları var onu oynayıp revelations başlarım teşekkürler

YokDahaNeler

Asistan
Reaksiyon puanı
121
Ac2'den sonra Brotherhood geliyor sonra Revelations geliyor hepsi aynı karakterle Ezio 3'lemesi olarak geçer tüm hikayeyi istiyorsan arada Brotherhood da var.

Bana göre 3'lemenin en başarısız oyunu Revelations'dur.

Fenerli But Sad

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Ac2'den sonra Brotherhood geliyor sonra Revelations geliyor hepsi aynı karakterle Ezio 3'lemesi olarak geçer tüm hikayeyi istiyorsan arada Brotherhood da var.

Bana göre 3'lemenin en başarısız oyunu Revelations'dur.
Brotherhood nerde geçiyor konusu nedir?

YokDahaNeler

Asistan
Reaksiyon puanı
121
Roma'da geçiyor tapınakçıları durdurmak adına uğraş veriliyor Borgia'lar alt edilmeye çalışılıyor. Ben Ac2'den daha çok severim bu oyunu. Ac2'de zırh peşine düşüyorduk parkur bölümleri vardı Brotherhood'da da var Romulus bölümleri çok keyifli. Ac2 çoğu kişi için daha büyük bir efsane.

Fenerli But Sad

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Roma'da geçiyor tapınakçıları durdurmak adına uğraş veriliyor Borgia'lar alt edilmeye çalışılıyor. Ben Ac2'den daha çok severim bu oyunu. Ac2'de zırh peşine düşüyorduk parkur bölümleri vardı Brotherhood'da da var Romulus bölümleri çok keyifli. Ac2 çoğu kişi için daha büyük bir efsane.
O zaman önce 2 yi oynar daha sonra Brotherhoodu oynar sonra revelations oynarım teşekkürler