Assasins creed/hitman/tomb raider vb exe hataları !

Eyüpcan.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son oyunlarda her zaman .exe hataları alıyorum mesela AC3SP.exe çalışmayı durdu gibi ekran kartının son güncellemesi için windows 8 yüklemem lazımmış (ati radeon hd 4530) bu exe sorununa bir çözümü olan var mı ?

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Son oyunlarda her zaman .exe hataları alıyorum mesela AC3SP.exe çalışmayı durdu gibi ekran kartının son güncellemesi için windows 8 yüklemem lazımmış (ati radeon hd 4530) bu exe sorununa bir çözümü olan var mı ?

Crack deistir yonetici olarak calistir uyumluluk ayarlarini deistir ?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Original oyun alıp da hata alan görmedim. Bence sen de denemelisin.

tapmaz14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bir çok crack denemiştim hitman de hep hitman5 durduruldu hatası verdi son çare diğer hard diske win7 yükledim oradan oynadım sorun olmadı

Eyüpcan.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bir çok crack denemiştim hitman de hep hitman5 durduruldu hatası verdi son çare diğer hard diske win7 yükledim oradan oynadım sorun olmadı

Şimdi benim vistayı win 7 veya 8 e çevirmeye çalışssam çok sorun çıkar her şeyi yedekle filanda zor daha kolay bir çözüm lazım

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Şimdi benim vistayı win 7 veya 8 e çevirmeye çalışssam çok sorun çıkar her şeyi yedekle filanda zor daha kolay bir çözüm lazım

Kaldirip tekrar yukleyip (revo ile) dediklerimi yaptiktan sonra hala acilmiyorsa zaten win 7 zamani gelmistir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bilgisayarıma sag tıkla özellikler -aygıt yöneticisi-görüntü bağdaştırıcı üzerine gel sağ tıkla güncelleştir de(alıntı)

Eyüpcan.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaldirip tekrar yukleyip (revo ile) dediklerimi yaptiktan sonra hala acilmiyorsa zaten win 7 zamani gelmistir

Doğru diyosun yapalım bakalım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Peki senin elinde skidrow var mı şu olur dediğin assasins creed için benim bulduklarım hiç olmadı sen bulursun belki